Kaupluse ligi 100-ruutmeetrilist pinda on selle sopilisuse ja erinevate tasapindade tõttu kiidetud, kuna see loob ühtaegu privaatset mugavust erinevate toodete valimisel kui ka visuaalset suurust. Kuigi pindala poolest leidub Eestis ka suuremaid erootikapoode, siis brändi Beauty Night naiste erootilise pesu valik on Desirees tõenäoliselt kõige suurem ning suureneb ja uueneb veelgi enne jõule ning naistepäeva. Erootilistest leludest annavad tooni sarja Pretty Love tooted, mida iseloomustavad head materjali omadused, moodne disain ja üsna tarbijasõbralik hind. Suur valik libesteid ja kondoome ning pidurdavad ja ergutavad tooted armuelu mugavamaks muutmisel on poes elementaarsed ega vajakski justkui eraldi mainimist. Desireest leiab klient kõik tooted, mida ta erootikakaupluse ja voodielu rikastamisega vaikimisi seostab ning tõenäoliselt ka seda, millest veel kuulnud pole. Eelkirjeldatut ilmestab hästi seik keskealise, eesti keelt soome aktsendiga rääkiva prouaga, kes poest lahkudes kommenteeris: „Nagu oleks Soome koju sattunud – esiteks öeldi tere ja kõik kaubad on ka sellised, mida ma siiani ainult Soomes olen näinud!”

Klientide käitumine on aja jooksul muutunud julgemaks ja spontaansemaks. Kui varasemalt tuldi kauplusse alles pärast pikemat julguse kogumist, siis ajapikku on tekkinud üha rohkem lihtsaid uudistajaid, kellel väidetavalt tekkis poe sisu vastu huvi mööda minnes. Üha tavalisemad on poes poissmeeste ja tüdrukute õhtuks valmistuvad seltskonnad, kes tutvuvad väikese vimka saatel erootikamaailma toodetega ja avastavad lisaks konkreetsele, valmismõeldud kingisoovile enda jaoks veel muudki huvitavat.

Tegelikult ongi kliendid ise klienditeenindajaid kõige paremini harinud, et kõigile küsimustele sobiv ja samas humoorikas vastus anda, nii et tulevikus poleks enam mitte millegi üle üllatuda. Üks vanem meesterahvas, kes ostis kaheksakümnendate alguses Helsingist naisele säravroosad püksikud ning tuli nostalgia tuhina-õhina ajel Desireesse TÄPSELT samasuguseid otsima, on vaid üksik näide sellest, milliste erinevate soovide ja põhjustega klient oma jala Desiree kauplusse tõstab. Teinekord võib poodi sattunud klient olla imestunud ja ärritunud ka väga subjektiivsetel põhjustel, mida klienditeenindaja siiski oskuslikult leevendada proovib. Kaupluse nimest lähtuvalt eeldas kord üks meeskodanik, et leiab poest just Desiree-nimelise nuku – sellise väiksemat kasvu rinnaka blondiini. Soovitud kunstolevuse puudumine mõjus silmnähtavalt ärritavalt. Põgusa dialoogi põhjal kliendi eelistustest ja nägemustest soovitas müüja siiski nukku nimega Pamela, mis lisaks peaaegu soovitud välimusele sobis kliendile lõplikult siiski ühel tingimusel: „Kui Teie selle vastu pole, et hakkan teda Desireeks kutsuma, siis ma ostan ta.”

Klientide soovidele vastu tulles sai tehtud juurde e-pood, mis aitab teenindada ka häbelikumaid tartlasi ning neid, kellele Tartu linn ja Desiree pood lihtsalt liialt kaugeks jäävad.

E-poes kaubeldakse samade toodetega, mis tavapoes olemas ja erinevalt teistest sarnastest poodidest puudub Desiree kaupadel saatmiskulu postiautomaatidesse tellimisel. Ebameeldivate üllatuste ja liige tüli vältimiseks paigaldatakse kõigile – nii tava- kui ka internetipoest ostetud – patareidel töötavatele toodetele tasuta patareid. Ostud pakitakse diskreetsetesse ja mitteläbipaistvatesse pakenditesse. Desirees on tõesti kaupa igale maitsele, igasse voodisse!

Jaga
Kommentaarid