Žüriiliikme Angelica Udekülli sõnul oli võitja töös kõige enam särtsu ja iseloomu. “Mulle meeldis Dima kala- ja liharoa värskus ja suvisus,” tunnustas Udeküll ja lisas, et väga hästi tulid tema töös esile eestipärased maitsed. “Näiteks kala juures oli kasutatud kohupiima ja vutimuna.” Eelmise ­Bocuse d’Ori võistluse võitja restorani Egoist peakokk Heidi Pinnak pidas mõlemaid võistlejaid võrdselt tugevaks, kuid 14-liikmeline žürii hinddas tänavu kõrgeimalt just Cru peakokka. Žüriisse kuulusid kulinaaria ala tipptegijad nagu näiteks Angelica Udeküll, Inga Paenurm, Rudolf ­Visnapuu, Andrus Laaniste, ­Emmanuel ­Wille, Vladislav Djatchuk, Rene Uusmees, Heidi Pinnak, Martin Meikas, Erki Siplane, teised Eesti Peakokkade Ühenduse liikmed, toiduajakirjanikud ja Tallinna Teeninduskooli esindaja.

Bocuse d’Or Eesti võimaldab professionaalsetel kokkadel esindada Eesti gastronoomiat rahvusvahelisel kokandusvõistlusel Bocuse d’Or, mille finaal toimub iga kahe aasta tagant Prantsusmaal Lyonis. Finaali pääsemiseks tuleb edukalt läbida Euroopa voor, mis seekord toimub 2014. aasta mais Stockholmis.

Eesti on avaldanud soovi olla 2018. aasta Euroopa vooru korraldajamaa ja suhteliselt rohelisena gastronoomia vanas maailmas tuleb särada ja tõestada oma võimekust. Võistluste korraldaja Eesti Kulinaaria Instituudi juhi Dimitri Demjanovi sõnul on meie kokad hoidnud Eesti lippu sellel rahvusvaheliselt hinnatuimal võistlusel kõrgel juba aastaid. “Oleme tõestanud, et ka väikeses riigis on head toiduvalmistamise võimalused ja andekad kokad ning et oskame väärtustada kohaliku köögi piiramatuid võimalusi,” selgitab Demjanov. Eelmisel aastal saavutas Heidi Pinnak samal võistlusel naiskokkadest parima tulemuse, olles maailma gastronoomiariikide (64) pingereas 14. kohal, jättes seljataha näiteks Itaalia, Hispaania, Luksemburgi ja Hollandi kokad.