Retsept Fazeri kokkadelt: Marineeritud põhjapõdrafilee kukeseente ja porgandilaastudega
viiele

Vaja läheb
• 200 g põhjapõdra fileed
• 150 g kukeseeni
• 5 ml valge veini äädikat
• 5 ml pähkliõli
• 100 g porgandit
• 100 g sellerit
• 100 g porrulauku
• 100 ml koort
• marinaadiks suhkrut, pipart, soola ja kadakamarju
• maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamiseks
marineeri põhjapõdrafileed ööpäev või veel parem  kaks ööpäeva suhkru, soola, kadakamarjade, pähkli­õli ning valge veini äädikaga.
Porgand, seller, porrulauk kuumuta kergelt kukeseentega läbi, maitsesta ja vala üle koorega. Viiluta marineeritud põhjapõdrafilee õhukesteks viiludeks ning serveeri koos seente-köögiviljadega.