Fazer Amica uus teenindusköök Tallinnas
Fazer Amica Eesti avas Tallinnas uue, Eesti suurima
teenindusköögi. Tänassilma Tehnoparki 80 miljoni krooniga
rajatud köök teenindab hotelle, restorani- ja kohvikukette, tanklaid
ja laevakompaniisid.
“Eesti on Fazeri jaoks tähtis
ja kasvav turg. Tallinna lähedale rajatud teenindusköök on oma
kontseptsiooni poolest täiesti uudne,” ütles Fazeri
kontsernijuht Berndt Brunow ja lisas, et “Fazer alustas tegevust Eestis
selle valdkonna esimese välismaise ettevõttena pärast riigi
taasiseseisvumist. Nõudlus meie toodete järele on kasvanud kiiresti
ja uus modernne teenindusköök võimaldab tegutseda ja
teenindada nii suuri kui väiksemaid kliente paindlikult ja
kvaliteetselt.”
Fazer Amica teenindusköök valmistab
mitmesuguseid võileibu, täidisega kukleid, salateid, vormi- ja
pajaroogi, desserte, kastmeid, suppe ning hõrgutisi peolauale.
Tänassilma Tehnopargis asuva teenindusköögi kogupindala
on 3300 ruutmeetrit.
Retsept Fazeri kokkadelt: Marineeritud põhjapõdrafilee kukeseente ja porgandilaastudega
viiele
Vaja läheb
• 200 g põhjapõdra fileed
• 150 g kukeseeni
• 5 ml valge veini äädikat
• 5 ml pähkliõli
• 100 g porgandit
• 100 g sellerit
• 100 g porrulauku
• 100 ml koort
• marinaadiks suhkrut, pipart, soola ja kadakamarju
• maitsestamiseks soola ja pipart
Valmistamiseks
marineeri põhjapõdrafileed ööpäev või veel parem kaks ööpäeva suhkru, soola, kadakamarjade, pähkliõli ning valge veini äädikaga.
Porgand, seller, porrulauk kuumuta kergelt kukeseentega läbi, maitsesta ja vala üle koorega. Viiluta marineeritud põhjapõdrafilee õhukesteks viiludeks ning serveeri koos seente-köögiviljadega.