Inimeses peab kõik ilus olema. Kuidas seda saavutada? Rõhutada teadlikult mõne aksessuaariga oma parimad omadusi? Naeratada püüdlikult kolm korda rohkem ka ebameeldivates olukordades? Olla parem kaaslane ja veelgi tublim ema? Absoluutselt, sest just nende ja paljude teiste asjade kaudu satud enesemuutmise teele, mille lõpp-punktis oled see, kelles on kõik ilus. Kuidas on aga asjadega, mida mõjutada ei saa?

Võtame lihtsa näite. Auto. Sa saad valida, millisega sõidad. Võid muuta kiirust või otsustada üldse mitte sõita. Olles liikluses ettevaatlik ja kaitsva sõidumaneeriga, oledki juba parem inimene. Mida sa aga seada ei saa, on see, kuidas teised liiklevad.

Kujuta ette – sõidad kruusateel või teeremondi piirkonnas. Lahtine kiviklibu ja sinu puhas kriimudeta auto. Siis tuleb aga mingi tola oma vana ja logiseva koluga ning kihutab sinust kõiki reegleid rikkudes tuhatnelja mööda. Tulemusena külvatakse su auto üle kivirahega, mis võtab kriimudeta masinalt viimsegi sära. Edasi tulevad rooste, langev turuhind ja muud õudused, mis takistavad edukat automüüki.

Tegelikult on see olukord, mille pärast ei peaks muretsema. Tead ju, et näiteks oma telefoniekraani saad kaitsta kaitsekilega, millega välistad selle kahjustumise. Või veelgi elulisem näide – su enda huuled, mida kaitsed talvel käreda pakase eest huulepulgaga. Miks sa ei võiks siis kaitsta oma autot, sest sellegi jaoks on lahendus olemas.

Kas oled kunagi kuulnud tehnoloogiast, mis võimaldab kaitsta auto värvkatet ja erinevaid detaile neid kiletades? Just, täpselt nii lihtne see ongi ja tehnoloogia on siinsamas Eestis olemas. Lihtsalt sõidad autoga kohale, lased spetsialistidel olukorda hinnata ja enda autole sobiva lahenduse pakkuda. Pärast töö kiiret ja korralikku teostamist võid sõita igal pool, muretsedes palju vähem, kas keegi kriibib parklas su ust või kihutab mööda nii, et kivid lendavad. Ise saad olla rahulik ja mõnus liikleja, sest autol on nüüd kivikaitse, aga muus osas oled igal moel ilus.

Vaata lähemalt: http://kivikaitse.ee

Jaga
Kommentaarid