Suurepärane lahendus linnaperele

Aiaga piiratud alal asub kolm ilusat linnamaja. Kahel neist on viis korrust, ühel kuus. Kortereid on vastavalt kümme ja kaksteist – igal korrusel kaks ruumikat perekorterit.

K6 Residentsi loomisel ongi arendaja mõelnud eelkõige perekondade vajadustele.

Pealinna pakutavad head võimalused on käe-jala juures, elamine on aga lahe ja ruumikas. Vaikne ka.

Majade juurde kuuluval õuelalal on tore mänguväljak K6 Residentsi lastele. Väikelaste vanematel pole põhjust karta, et mudilane mänguhoos kogemata tänavamelusse või autoteele võiks eksida – krunti ümbritseb igast küljest suletud väravaga turvaline aed.

Korterite läbimõeldud planeering

K6 Residentsi majade arendamisel on arvesse võetud aastate jooksul kogutud kogemused klientide unistustest ja ideaalidest ning neist ka lähtutud.

Nii vastavad K6 Residentsi korterite planeeringud soovidele, mida enamikus arendustes ei pakuta.

K6 Residentsi korterites ootavad elanikke avarad ja kvaliteetsete viimistlusmaterjalidega loodud ruumid, kuhu paistab palju valgust.

Innovatiivne ja säästlik

Arendaja üheks sooviks K6 Residentsi loomisel oli see, et nende arenduses elamine oleks korraga nii väga mugav kui ka võimalikult säästlik. Tänu nüüdisaegsetele innovatiivsetele tehnikalahendustele on see täiesti võimalik, tegu on ühega vähestest A-energiklassi korterelamutest Eestis.

Kõigi majade katustel on päikesepaneelid. Eesti kliimat ja päikeseliste päevade hulka arvestades katab sealt saadav päikeseenergia suvisel ajal umbes ühe kuu korterite elektrivajaduse.

Rõõmu päikesest jagub ka korteritesse sisse. Kuna kõik korterid on läbi maja, näeb igas korteris nii hommiku- kui ka õhtupäikest ning igaühel on võimalik oma elamine sättida nii, et soovitud ajal akendesse tulvavat valgust nautida.

Muide, akendel on sisemiseks ruuduks selektiivklaas, mis vähendab suvisel ajal tubades liigset päikese poolt “ülekütmist”.

Elegantselt turvaline

K6 Residents on ilus ja turvaline elukeskkond. Kolm maja moodustavad terviku, mida ümbritseb kena aed.

Krundile pääseb lukus oleva värava kaudu. Kõik korterid on varustatud kaameraga videofonolukuga, seega saab külalisele otsa vaadata nii siis, kui ta on värava taga, kui ka siis, kui ta on jõudnud maja välisukse taha. Kutsumata külalised K6 Residentsi ei pääse.

Kompleksi valvavad ka seitse turvakaamerat, nii et valveta sisenemis- ega väljumisvõimalust residentsis pole.

Pidu sinus eneses

Kokkuvõttes võib nentida, et K6 Residents on mugavust ja ilu armastavale linlasele suurepärane valik.

Selle eeliste hulgas on nii suurepärane asukoht kui ka hulk tänapäevaseid lahendusi, mis seal elavate inimeste jaoks igapäevaelu kordumatult kauniks muudavad.

Miks valida koduks K6 Residents?

avarad ruumid
läbimõeldud planeering
kvaliteetne siseviimistlus
suured panipaigad
tasuta parkimine hoovis
valgustatud rõdud
liftiga maja

Vaata meie pakkumisi www.k6.ee

Jaga
Kommentaarid