Rahvusvaheliselt keskkonnasäästlik

Ettevõtte moto on „Meil ei ole piire!”, mis tähistab esiteks rahvusvahelist töökorraldust ning teiseks koostööd ja piirideta tootearendust. Samuti seame sportlastele uusi piire – üks triatloni maailmarekord on Trimtexi tootega juba saavutatud ning uute eesmärkide poole püüdlemine on ettevõttes reegliks. Trimtexi spordirõivad arendatakse koostöös tippsportlastega, arvestades spordialade spetsiifikaga. Samal ajal on kõik tootemudelid kättesaadavad ka harrastussportlastele. Uues Trimtexi hoones on avatud outlet, kus saab ostelda iga huviline.

Kuna tooteid on testitud eelkõige Norras ja karmimates tingimustes, ei sea ka ilmastikutingimused piire ning riided sobivad Eestis iga ilmaga.

IRONMAN 70.3 MIDDLE EAST CHAMPIONSHIP BAHRAIN

Firma on spetsialiseerunud sellistele spordialadele nagu triatlon, orienteerumine, jalgrattasõit ja suusatamine – aladele, mida on Eestis tõusude ja mõõnadega praktiseeritud, näiteks on jalgrattasõidu ja triatloni harrastamine kulgenud viimasel ajal tõusujoones. Ehk siis enamik sihtgrupist on välistingimustes sportivad inimesed, kes hindavad kõrgelt looduses veedetud aega. Seega on seatud eesmärgiks keskenduda 2025. aastaks ainult taaskasutatud ja bluesign-sertifikaadiga materjalidele. Selleks, et olla loodusega üks. See tähendab Trimtexile mõistagi uusi väljakutseid, kus küsimus ei ole ainult materjalides, vaid ka keskkonnateadlike valikute tegemises.

Ettevõte soovib oma tegudega näidata, et Eestis tehakse maailmatasemel spordirõivaid. Materjalide valikul kompromisse ei tehta, sama lugu tarnekiiruse ja -kindlusega. Kui lubatakse mingiks ajaks valmis saada, siis seda ka tehakse. Kuna veebimüük on nii Eestis kui ka maailmas tõusev trend, on plaanis seda müügiosa oluliselt kasvatada.

Jaga
Kommentaarid