Alustan klassikast: dolmad (4.70 eurot) ehk viinamarjalehtedesse keeratud lambaliha-riisisegu on kindla peale minek: tugevalt lambased ja rammusad üheampsupalad. Teine gruusia hõrgutis hartšo Imereti moodi (4.50) nii head muljet ei jäta, mõjub liiga lahjalt ja leebelt üsna soolase hinna kohta.

Keerulise nimega adžapsandali (4.85) peategelaseks on baklažaan, mida gruusia köögis väga osavalt valmistatakse. Pajarooga meenutavas kausitäies leidub muudki taimset, nagu kartul, oad ja muud köögiviljad, ning kõik see maitseb väga soojendavalt ja toitvalt. Tšakapuli (6.75) on aga päris jõuline liharoog: valge veini, maitserohelise ja granaatõunakastmega hautatud lambaliha. Kausitäis on ootamatult vedel, isegi supisarnane, aga sugugi mitte vesine. Vastupidi, maitses suudab granaatõun vaevu lammast tagasi hoida.

Magusroog, šokolaadikook Obama (1.90), on väga tume ja šokolaadine. Gruusial on globaalset haaret.