Anni trotsib oma raamatus ka seda asjaolu, et nii mõndagi toorainet (eriti mis puudutab ürte ja rohelisi salateid) pole eriti Tallinnast väljaspool pidevalt saada, ja see ei olegi tõepoolest piisav põhjus hea retsepti edasi andmata jätmiseks. Sest kui ikka rucola või mangoldiga midagi teha ei osata, ei ole sel poeriiulil ka minekut. See probleem peaks nüüd küll hakkama minevikuhõlma kaduma. Ja veel. Kõik retseptid selles raamatus rõhuvad lisaks heale ja kvaliteetsele toorainele roa tegemise lihtsusele. Need sobivad nii seltskondlikuks ühiseks söögitegemiseks kui kiireks üllatuskäigu valmistamiseks kellele tahes armsale inimesele, ilma et ajahätta peaks jääma.

Vahetult enne lihavõtteid tasub inspiratsiooni otsida ka sama kirjastuse ja sama sarja Angeelika Kangi, Lia Virkuse ja Maire Suitsu "Kohupiimaraamatust". Kui piim on endiselt paljudele pigem ebameeldiv kui meeldiv toiduaine, siis kohupiimal on piimatoodete seas hoopis parem staatus. Isetehtud ricotta ja mascarpone retseptid panevad igal juhul näpud sügelema ja mõtteis kannatamatult aega tagant tõukama – et pühad juba ometi kiiremini tuleksid, et omatehtud toorjuustust vormi, kooki või pirukaid valmistada.