„Kõrval jäid ruumid tühjaks ning kuna meil oli hea kogemus igakuistest veini- ja toidudegusteerimistest poe püsiklientidele, otsustasime laieneda,” selgitab Kuke ja Konna looja, seitse aastat Eestis elanud prantslane Patrice Daniel. „Saime aru, et inimestele meeldib meie juures süüa.”

Kuke ja Konna bistroos pakutav toit sünnib gurmeepoe hõrgutistest, lisaks püsimenüüle leiab seinal rippuvalt tahvlilt päevapakkumised. Köögis toimetab ja kaubavalikut aitab täiendada teine prantslane, Genfi lähedale loodud restoraniga kunagi Michelini tärni pälvinud kokk Pierre.

Lihtsa ja armsa bistroo püsimenüüst leiab valiku Prantsuse hommikusööke, lisaks Prantsusmaa Mathon. Sortiment avaldab muljet: hoolikalt selekteeritud ja hea mainega tootjate pasteedid, liha (singid, vorstid, foie gras jne), suur valik põnevaid juuste, lisaks pastad, oliivid, konnajalad, teod, sinepid, supid, moosid ja maiustused. Seinal on suur Prantsusmaa kaart, et oleks hea näidata, kust üks või teine hõrgutis pärit. Samas ruumis paikneb ka väike pagarilett, kust saab värskeid baguette’e, kaneelisaiu, croissant’e ja makroone.

Terve teine suur ruum on jookide päralt: eelkõige veinide, mida on peaaegu igast Prantsusmaa piirkonnast (Alsace, Burgundy, Champagne „Besserat de Bellefo” jpt), aga nendega kõrvuti seisab põnev valik väiksemate tootjate Korsika ja Bretagne’i pudeliõllesid, siidreid, mahlu, siirupeid ja viljalihaga limonaade. Leidub ka kanget alkoholi: konjakit, kalvadost, mitut sorti eau de vie’sid (nt kirsi, vaarika, kreegi) ja absinti. Kõiki jooke, nii alkohoolseid kui ka alkoholivabasid, saab nautida ka bistroos. Veinide poehinnale lisandub korgitasu eri piirkondade salateid (nt Niçoise ja Edela-Prantsusmaa), suupistevalikuid, magustoite ja kooke. Pearoogade nimistus troonivad fondüüd ja raclette.