Tore on ka see, et kohvik on disainilt vaoshoitud ja kooskõlas ümbritsevaga.

Menüü lubab rannarahva maitseid ning neid tõepoolest leidub. Silma hakkavad lihtsad ja kodused toiduained: sibul, rabarber, peet, porgand ja muidugi kala.

Leivataldrikul serveeritakse kergelt mündimaitselist õhukest karaskit, mis nõuab küll tõsist puremist, aga maitseb koduselt. Suupistenimistust leitud singi-juustu amps (2,80 €) kujutab endast aga tillukesi sooje võileivakesi, mis võidavad otsekohe seitsmeaastase sööja südame.

Uhhaa kolmest kalast (5,20 €) on suppidest kalleim, kuid väga hästi välja kukkunud. Mitut sorti kala kõrval leidub selles mõnusalt poolkrõmpse porgandiseibe ja samas seisundis sibularõngaid. Väga värskendav ja kerge!

Lastemenüüs on viis nimetust ning ükski neist pole tavapärane “lõbusad viineripoisid” või “kolm põrsakest”. Juurviljasuppi lihapallidega (2,10 €) noor kohvikuline tellida ei soovi, kuid juustune kanafilee kartulipüreega (3,10 €) teenib helli kiidusõnu.

Tallekotlet kreemja juustukastme ja maasuitsuse porganditambiga (7,20 €) võib suure isu kustutamiseks väheldaseks jääda, aga kuulub maitselt kõrgemasse klassi. Porganditamp on tõepoolest hõrgult suitsune ja mahe lisand.

Magusrooga leiab soovi korral ka koogiletist, aga küllap kuuma ilma tõttu on see nii uduseks tõmbunud, et sisu on vaevu näha. Küllap on ilm süüdi ka selles, et jäätis on otsas. Lastemenüüst pärit pannkoogid toormoosiga (2,80 €) on aga samuti õnnestunud valik.

Lisapunkti teenib Maru elurõõmsa ja lennuka teeninduse ning serveerimiskiiruse eest.