Reedene pärastlõuna on kohvikus vaikne. Üks nooremapoolsem seltskond ning mõned paarid saavad kiire ja armsalt püüdliku teeninduse osaliseks. Naeratuse saatel ulatatud menüüst vaatab vastu mitmekesine ja tervislikkust tõotav roogade rohkus. Eriti tundub peakokk armastavat kikerherneid ja läätsi, mida leiab nii salatite kui pearoogade komponendina. Jätan intrigeeriva menüüosa isurikkujate ja ajaviiteampsudega seekord proovimata ning tellin grillitud baklažaani tomati ja Brie juustuga (6.10 €). Valikus pettuma ei pea – värskele salatipadjale sätitud soojad baklažaaniviilud on sobivalt sulanud juustuga kaetud ja salatikastmega üle piserdatud ning ohtralt kreeka pähklitega üle puistatud.

Suvisest kohvikukülastusest meenuvad siinses õdusas sisehoovis joodud bellini’d, aga kõledal sügisel eelistaks kindlasti midagi tõsisemat. Veinivalikuga on aga lugu kehva ja midagi usaldusväärset silm veinikaardilt ei taba, kui just magusa veini austaja pole.Üks hea chardonnay ja pinot noir võiks valikus ikka olla. Teenindaja lahendas olukorra loovalt, pakkudes proovida hiljutisest degustatsioonist alles jäänud veine, ja sel moel õnnestuski lahke käega valatud riesling (3 €) salatile enam-vähem sobivaks kaaslaseks leida. Lauda toodud jääkuubikud parandasid ka soovitatust kõrgema temperatuuriga pakutud veini kuhtunud maitseomadusi.

Pearoaks tellitud meeglasuuriga pardifilee portveinikastmes koos siidris keedetud läätsedega (13.50 €) oli küpsusastmelt paras, kuid tundus mitte just kõige värskema maitsega, mida ka jõuline veinikaste parandada ei suutnud. Juurde sätitud puisevõitu spargel mõjus hooajavälise võõrkehana ega lisanud roale eeldatud väärtust.

Magusast leidub küll igale maitsele midagi head. Koogivalik on muljetavaldav ja lisaks igas kohvikus kohustuslikuna näiv brüleekreem. Kõige kodusem ja ausam näeb välja taldrikutäis stiilselt ümaraid pannkooke koos maasika toormoosi ja vanillijäätisega (2.80 €). Esmalt aukartust äratanud kogus kooke kadus üsna kiiresti tänulikku kõhtu. Mõnusaks lõpetuseks saabub oskuslikult valmistatud cafe crema (1.50 €) ja kuna piimavahustamise masin olevat tuksis, polnudki võimalust teisi kohvijooke valida. Sõbralik teenindus, hea toit ja hubane atmosfäär jätab lahkudes tunde, mis ahvatleb peatselt naasma.