Basiiliku-parmesanivõi
• 200 g võid
• 50 g riivitud parmesani
• peotäis basiilikulehti
• soola ja musta pipart
Peenesta minilõikuri, köögikombaini või noaga basiilik. Sega toasooja või ja parmesaniga. Maitsesta soola ning musta pipraga.

Päikesekuivatatud tomati või
• 200 g võid
• 8 päikesekuivatatud tomatit (kuivatatud või õlis)
• 2 küüslauguküünt
• soola ja musta pipart
Haki päikesekuivatatud tomatid ja purusta küüslauguküüned. Sega toasooja võiga ja maitsesta soola ning musta pipraga.

Peterselli-sidrunivõi
• 200 g võid
• 1 sidruni riivitud koor
• 2 sl sidrunimahla
• peotäis lehtpeterselli
• soola ja musta pipart
Haki petersell. Sega toasooja võiga riivitud sidrunikoor, pressitud mahl, lehtpetersell, sool ja must pipar.