• 240 g metshane kondita liha            &nbs p;   
  • 175 g pardirinna fileed
  • munakollane
  • 40 ml rõõsk koort
  • poole apelsini koor
  • 2 sl pistaatsia- pähkleid
  • 5 ml konjakit
  • näpuotsaga tüümiani
  • sool, pipar
Valmistamiseks


sega pardifilee, munakollased, rõõsk koor, riivitud apelsini koor, konjak ja maitseained ühtlaseks massiks ning keera see hane liha vahele, nagu valmistaksid rulaadi. Küpseta 140kraadises ahjus 10–15 minutit. Jahuta ja lõika parajad portsud.


Pohlaglasuuriks


  • 80 g suhkrut              &n bsp;            &nbs p;                     
  • 40 ml vett            &nbs p;                           &n bsp;            &nbs p; 
  • 10 ml Extra Virgini oliiviõli          &nbs p;               
  • 140 g külmutatud pohli
Valmistamiseks keeda veest ja suhkrust siirup, millele lisa oliiviõli ning pohlad. Saadud segu vahusta blenderis.


Vinegretiks

  • 20–25 g kreeka pähkleid
  • 25 g mett            &nbs p;                           &n bsp;     
  • 15 ml Extra Virgini oliiviõli          &nbs p;               
  • 25 g  Dijoni sinepit            & nbsp;            &nb sp;              ;
  • näpuotsaga kuivatatud paprikat                         
Valmistamiseks sulata potis mesi ja lisa sellele purustatud pähklid ning ülejäänud koostisosad. Keeda saadud kaste klaasjaks.


Lisandiks  

  • pott rukola salat            &nb sp;       
  • 10–15 ml ürdiõli
Serveerimiseks
säti taldrikule terriini tükk, kata see pohlaglasuuriga ning lisa paras ports pähklivinegretti. Lisandiks serveeri rukola salat, mida on maitsestatud & uuml; rdiõliga. Kaunista kogu toit tüümiani või mõne muu maitserohelisega.