Nimini Gurmee looja Margit Eerma on toidukaubanduses vana kala, teades toodete lettidele sattumise telgitaguseid läbi ja lõhki. “Kliendi eest ei hakka ma siin otsustama, et mida me müüme ja mida mitte,” kinnitab Eerma ja lubab meeled avatuna hoida. Sortimendis on 1200 erinevat toodet, mis sõltuvalt kliendi ootustest pidevalt täieneb. “Kui kliendil on millegi järele kindel soov, siis annan endast oleneva, et meelepärane letile tuua,” lubab Eerma. “Oskame soovitada veini kõrvale sobivat juustu ja sinki. Juustude juurde omakorda sobivaid moose. Kindlasti väärib proovimist pepperoni moos.”

Lihatooted ja vorstid saabuvad Nimini Guree lettidele Itaaliast, Hispaaniast ja Prantsusmaalt, kuid eraldi pööratakse tähelepanu Eesti väiketootjate toodete eksponeerimisele. Lisaks vana maailma juustudel on esindatud ka Šveitsi, Hispaania, Saksamaa ja Inglismaa põnevad juustusordid. Kõik sushi valmistamiseks vajalik tellitakse jaapanlastelt. Pastad ja õlisid pärinevad enamasti Itaaliast. Šokolaadide ja dessertide valikust leiab maiustusi Jaapanist ja Belgiast kuni Eesti käsitööšokolaadini. Maitseainete ja kvaliteetveinide osas on jällegi kõik maailmajaod esindatud. Komponentide puudumise taha ei tohiks kokkamine enam takerduda.