Gourmet Clubi kaubamärki hakkavad kandma kõik senised Vertigo Gourmet’ tooted – kodukokkade seas armastatud kastmed ja šokolaadikreemid, Gourmet Clubi magusameistrite valmistatud tordid ja koogid, saaremaised käsitööleivad, quiche’id ning küpsetised. Gourmet Clubi märgi alla koondatakse ka valitud gurmeetooted maailmast, nagu Prantsuse paljukiidetud Valrhona šokolaadid, mida kasutati Gourmet Clubi šokolaadihooaja avamisel.Šokolaadi-peediampsudVaja läheb

1 keskmine peet
150 g tumedat, vähemalt 70% šokolaadi
50 g toorjuustu
sorts portveini
1 sl palsamiäädikat
1 sl oliiviõli
1 sl Dijoni sinepit (seemnetega)
tüümiani, soolahelbeid ja musta pipart

Valmistamiseks

haki peet 2 x 2 cm kuubikuteks. Sega portveinist, palsamiäädikast ja oliiviõlist marinaad ning vala peedikuubikutele peale. Maitsesta tüümiani, soola ja pipraga ning lase paar tundi marineeruda. Rösti peedikuubikuid 135kraadises ahjus umbes pool tundi, aga proovi, et jääks hamba all ikka kergelt krõmpsuks.

Vahepeal sulata šokolaad ja sega toorjuust sinepiga.

Sulanud šokolaadiga kata väikeste vormide servad ja põhi. Vormide puudumisel saab sama edukalt kasutada lusikaid. Šokolaadist korvikestesse (või lusikale) määri toorjuustu-sinepisegu ja tõsta peale röstitud peedikuubikud. Peale jahvata musta pipart, lisa paar soolahelvest ja nirista üle sulanud šokolaadiga. Kui taimetoidu versioon nii ahvatlev ei tundu, võib peedikuubikutele pardifileetükke juurde hakkida.