Tegelikult on Mack hoopis Tabasalu Baby Backi kehastus kesklinnas, eelkäijast kraadi võrra ülevoolavam ja hoogsam, kuid muidu üsna sarnane. Nagu Tabasalus, on siingi korralik laste mängunurk (ja lastele on ka kõik muu siin meeltmööda). Lauda istudes paistab aknaklaasilt sinisest neoontorust USA kontuur tagaseinas, mis peegelpildis meenutab kangesti Saaremaad - Florida sirutub merre samamoodi nagu Sõrve säär.
Ruum on laupäeva õhtule kohaselt külastajatest tulvil, kuid kelner tegutseb meeldivalt kiiresti ja naeratades. Esmalt tuuakse lauda tasuta klaas jäävett - žest, mis peaaegu midagi ei maksa, kuid jätab saabujale kohe hea mulje. Stiilne pisiasi on ka see, et söögiriistad ilmuvad välja sama laua sahtlist, mille taga istume. Laual on lisaks soolale-piprale suur hulk mitmesuguseid teravamaid ja mahedamaid kastmeid (paljusid neist saab Mackist muide ka kaasa osta).
Menüü on sama kirju ja rikkalik kui sisustus, kuid sealjuures üsna hõlpsasti pilguga haaratav. Sealjuures on roogade nimed ingliskeelsed, neile lisatud selgitused aga eestikeelsed. Toidukaardil on suur valik suupisteid, salateid, pitsasid, pastasid ja suppe ning mõistagi rohkesti burgereid ja mitmesugusel moel valmistatud liha. Eelroogadest tundub põnevaim Louisiana fingerfood platter (146 kr), mis toob meelde ruudulistes pluusides mehed, kes ajaviiteks jahipüssidest alligaatoreid kõmmutavad. Kui rammusaid palu kandev korvike lauale jõuab, kõlab valjuhäälditest asjakohaselt hoogne kantri.

Otsi youtube'ist: Conway & Loretta
Louisiana Woman live
Platter koosneb peamiselt friteeritud kanatiibadest ja -paladest ning sibularõngastest ning seda saadab paks majoneesikaste. Nii rasvane toit lihtsalt ei saa halvasti maitsta, kinnitab elukogemus, kuid need palad on kohati siiski liiga kuivkrõbedaks praetud. Korralik õllekõrvane sellegipoolest.
Tomatisupp (45) on kuum ja paks, kuid mitte hingematvalt rammus. Tumepunasele taldrikutäiele on puistatud rohkesti maisilaaste ja maitserohelist ning tulemuseks saadud vürtsikas lõunamaine energiapomm, mis mekib suurepäraselt.
Hamburgerite seas näib legendaarne quarter pounder (98) hinda vaadates olevat üks tagasihoidlikumaid, kuid see mulje on petlik. Silma järgi otsustades on nimi pandud vaoshoitult, sest ettenähtud praadimiseelsest veerandnaelasest kaalust (113,4 g) võib burger küll suuremgi olla. Maitse on mahlakas, kuigi lisandid (friikartulid, hapukurgiviilud ja kaste) suurt midagi juurde ei anna.
Selgub, et Mackis saab üsna lihtsalt tellida ka kergema roa, kuigi see esmapilgul nii ei paista. Kopsakate lihapalade seas leidub ka muud, nagu blackened fish (176), Louisiana tavade kohaselt söestatud kala. Lisandiks saab kartuli asemel võtta aurutatud köögiviljad, mis, tõsi küll, näivad olevat pärit külmutatud valmispakendist. Õhukese lõhepala kohta on hind küll üsna soolane, nagu ka teiseks lisandiks tellitud võiga grillitud šampinjonid (33), kuid pealt süsimustaks kõrvetatud kala ise maitseb üsna hea. Roal pole kokkuvõttes viga ning taldrikul on lisaks veel kaks kastmetopsikest ja maitsev tomati-sibulasegu.
Otsi youtube'ist: Country roads line dance
Macki köögi parimat külge näitab aga firmaroogade nimistust pärit tex-mex-stiilis BBQ beef brisquet ehk veise rinnaliha chipotle'i-kastmes (178). Menüüs on küll kirjas, et tegu on terava kastmega (chipotle'i-kastet valmistatakse suitsutatud jalopeño-kaunadest), kuid tegelikult torgib magus ja suitsune kaste keelt vaid vaevumärgatavalt ning laseb pehmetel liharibadel ning kastmes vilksatavatel mandariinilõikudel domineerida.
Magustoidud on menüü viimasel leheküljel koos milk shake'idega (mis kõik maksavad pisut rohkem kui viis dollarit) ning on kõik pärit Ameerika maiuseklassikast, cheese cake'ist banana split'ini. Ahvatlevaim tundub mud cake (64) ja see on tõesti täistabamus - tihe, mahlakas ja tume šokolaadikook. Just nagu filmis.
Otsi youtube'ist: Katz's Delicatessen