Kui lisada augustikuu aia- ja metsaandidest valmistatud road, saab elamuse, mis mõneks ajaks akud korralikult täis laeb.

Metsiku saare rannapiknikud ja öine vähipüük troonivad ilmselt minu selle suve sündmuste tipus. Konkurentsitult parimaks toidulugemiseks jääb Imre Kose kokaraamat “Naudingute kunst”, millest inspireerituna olen katsetanud senikogematuid maitseid ja kooslusi ning jaganud neid lähedastega. Tänan, Imre, suurepäraste ideede eest!Nädala retseptLõhe-rillette
neljale

Vaja läheb

300 g kuumsuitsulõhet

0,5 dl vahukoort

100 g toorjuustu

hakitud murulauku ja tilli

sidrunimahla ja riivitud sidrunikoort

soola ja pipart

Valmistamiseks

tükelda suitsulõhe väiksemateks kuubikuteks ja eemalda luud. Seejärel sega hulka toasoe toorjuust, vahukoor, sidrunimahl ja -koor, murulauk ja till. Maitsesta soola ja pipraga. Paku värske saiaga.