15.05.2009, 00:00
Nädala retsept: Ürdivõiga latikas
Kohaliku päritoluga värsked latikad on vallutanud meie turuletid. Igati sõbraliku hinnaga väga maitsvat kala saab valmistada paarikümne minutiga kas ahjus või miks mitte ka grillil. Kasuta just neid ürte, mida hetkel käepärast leidub.
Kahele
- 1 priske latikas
- Soola ja musta pipart
Ürdivõi:
- 50 g võid
- 2 küüslauguküünt
- Soola ja musta pipart
- 2 sl riivsaia
- 2 sl riivitud parmesani
- Peotäis lehtpeterselli
- 2 sl hakitud tüümiani
Roogi latikas ja puhasta sisikonnast. Pese ja kuivata. Maitsesta
soola ja musta pipraga. Sega pehme või, hakitud
küüslauguküüned, sool,
must pipar, riivsai, parmesan ja hakitud ürdid.
Määri
segu kala sisse ja peale. Küpseta200 kraadises ahjus 20 minuti