1. Vaja läheb
  2. 3 eri värvi Eesti tomateid
  3. 3 anšoovist
  4. sellerilehti
  5. musta pipart
  6. palsamikreemi
  7. saiakrutoone
  8. rosmariinilehti
  9. Õlikastmeks
  10. 3 sl õli
  11. 1 sl punase veini äädikat
  12. veidi soola

Valmistamiseks

lõika tomatid õhukesteks viiludeks ja laota läbisegi vaagnale. Jahvata peale pipart. Piserda üle õlikastmega. Lõika kaks anšoovist pisikesteks tükkideks ja puista tomatite peale. Raputa peale peeneks hakitud seller. Lisa kuldpruuniks praetud krutoonid ning kaunista palsamikreemi, pikkupidi pooleks lõigatud anšoovise ja rosmariinioksakestega.

Magusamaitselised Eesti tomatid, tugevamaitseline seller ja soolane anšoovis moodustavad imelise koosluse!