Nädalaretsept: suitsukana-virsikusalat
Maitsev lahja salat valmib 20 minutiga ja sobib eelroaks või omaette
kergeks eineks koos krõbeda saiaga.
Suitsukana-virsikusalat
neljale
Vaja läheb
• suitsukanakoib
• purk
konservvirsikuid
• suur õun
• väiksem Hiina
kapsas
• 50 g Kreeka pähkleid
Kastmeks
• 2 dl maitsestamata jogurtit
•
1 dl lahjat majoneesi
• 1 tl soola
• 1 tl suhkrut
• ingverit ja valget pipart
Valmistamiseks
eemalda kanaliha luudelt ning tükelda. Lõika
virsikud kuubikuteks, õun ja hiina kapsas ribadeks. Tõsta
tükeldatud salatiained madalasse kaussi või vaagnale ja sega
õrnalt läbi. Võid laduda ained ka kihiti: kõige alla
hiina kapsas, siis kana, õun ja virsikud. Sega kokku kaste ning kalla
salatile. Kes soovib toekamat einet, võib osa jogurtist asendada
vahukoorega. Riputa peale hakitud kreeka pähklid.
Allikas:
Pereköögi kokaraamat
Lia Virkus, Pille Enden
Sarjast
“100 rooga”