Mida tähendab ainulaadne auto? Või millise lubaduse annab edasi sõnapaar „enim personaliseeritav”? On ju kõik autod – olgu siis suuremad või väiksemad, suurema varustustasemega või lihtsakoelisemad – samasugused. Juke’i puhul see ei kehti.

Miks? Kui oled oma sõbrannadega kunagi arutanud autode teemal, olete päris kindlasti rääkinud ka Juke’ist. Või kui just pole rääkinud, olete seda autot näinud tänaval ja ometigi midagi arvanud – see on päris kindel.

Auto, mida teavad absoluutselt kõik. Kellelegi ei pea hakkama selgitama, et vaata, see on see Nissani väiksem crossover. Qashqai noorem õde. See, millel turritavad välja esituled ja mis on tegelikult palju ruumikam, kui eemalt paistab. Ühtlasi fakt, et teist niivõrd julge ja silmapaistva stiiliga autot on tegelikult üpris raske leida. Oma huvitava moega hakkab Londonis disainitud Juke kuidagi eriliselt silma, sest niigi julgele disainikeelele annavad hoogu juurde lisaaktsendid ja pisidetailid, tänu millele ei jäta masin kedagi külmaks. Meeldib või mitte, aga see erineb. Erineb palju ja julgelt – stiililt, välimuselt, detailides.

Ainulaadsus. Sees, väljas, kõikjal

Nissan on teinud Juke’iga auto isikupärastamises sammu edasi. Poes autot ostes on sul tavaliselt valida värvi, erinevate velgede ja sisustusastme vahel. Kuid Juke’i puhul saad öelda „See auto on minu järgi tehtud!”. Ühtlasi võid seda võimsalt tuunida, lisades auto välimusele sulle sobivas värvitoonis disainielemente – esitulede iluliiste või katusespoileri, peeglikatteid või uksekäepidemeid. Edasi saab sinust auto sisekujundaja, sest muudetav on ka salongi interjöör. Sobivas toonis põrandamatid, keskkonsool, käetugi – needki detailid on sinu maitse järgi valitavad. Selleks, et saaksid oma auto mugavalt kokku panna kodust või kontorist lahkumata, või niisama oma kunstnikumeelel lennata lasta, on Nissan oma kodulehele loonud mugava ja mõnusa konfiguraatori, mis laseb sul kõiki detaile kasvõi kümneid kordi omavahel läbi katsetada, enne kui oled valmis ütlema, et su auto on valmis.

Stiilne küll, aga ...?

Aga ka täiesti ebastiilselt ratsionaalne. Mugav sõita-kasutada, soodsate ülalpidamiskuludega ja ökonoomne. Nii lubab ka tootja: „Kui ostate Nissani, ostate rohkem kui lihtsalt auto – te ostate hoolduspaketi, mis muudab autoomanikuks olemise nauditavaks, probleemivabaks ja säästlikuks.”

Kuigi enamik võimsaid tänapäevapille on juba ökonoomseks tuunitud, astub Juke siingi konkurentidele tuntavalt kannale, sest madala kütusekulu juures annab Jaapani autotootja välja veksli, et tänu turbole viib pigem pisike bensiinimootor edasi kiiresti ja äkiliselt ning kui oled hoopis diiselmootori usku, on siingi seis sama. Ühtlasi on Nissan integreerinud igasse Juke’i dünaamilise autoseadistusi muuta võimaldava juhtimissüsteemi. Tunned, et vajad kiiremat minekut? Palun, vali sportrežiim. Kui aga tagaiste on lapsi või sõbrannasid täis ning soovid sõita rahulikult ja ökonoomselt, valige režiimiks öko.

Eelnevat lugedes võis kindlasti tekkida mulje, et see kõik on meeletu luksus ja äärmiselt kallis. Pigem vastupidi ja kõik need mugavused on saadaval täiesti normaalse hinnaga. Näiteks kehtib just praegu Nissani esindustes kampaania ja hea Acenta varustustasemega Juke’i saad soetada kampaaniahinnaga 15 490 €. Ühtlasi on praegu erinevate lisavarustuse pakettide soodustus 50%.

Aga kuidas sulle meeldiks veel kõik see?

Kõrgem istekoht teiste autojuhtidega võrreldes. Kahtlemata suurem võimekus erinevatel pinnastel liigelda (jah, teoreetiliselt võiksid Juke’i 4 x 4 veojõusüsteemi abil laste või sõbrannadega koos kasvõi iga päev metsas või lumel patareisid laadimas käia). Lihtsalt loogiline ja selge konsool ning suured ja selged ekraanivaated. Kaamera, mis ei näita parkimisel ainult taha, vaid oskab näidata 360 kraadi ümber sinu. Oled sportlikuma sõidustiili austaja? Nissan on mõelnud ka sellele. Jäta meelde – Juke Nismo RS.

Tegelikult on Nissan suutnud mõelda asjadele, millele poleks ise võib-olla kunagi mõelda osanud. Ei ole mõtet mainidagi, et loomulikult on valikus nii automaat- kui ka manuaalkäigukast. Küll aga erinevad hoiatussüsteemid ja turvalisuselemendid, et saaksid rahulikult ja muretsemata pühenduda ainult sõitmisele. Sinu heaolule on mõeldud rohkem, kui oleksid seda ise osanud.

Tea, et sul on maailmas täiesti ainulaadne auto!

Nüüd, kui oled stiliseerinud oma auto täpselt nii, nagu oskasid, enda valitud värvides, lisavarustuse ja kõige muuga, võib juhtuda, et teist sellist ei kohta sa ilma peal. Ühes võid olla kindel: sõbrannad teavad, mis auto sul on, erinevalt tavapärasest punasest või beežist. Veel võid olla kindel, et Nissan annab endast igal sammul parima, et sinu kogemus Juke’iga oleks parim ka pärast auto ostmist, sest see on ikka veel nende lubadus.

Seega, miks mitte lubada luksust teha endale see päris oma auto. Selline, nagu ise tahad või ette kujutad. Proovi ja katseta, kombineeri ja alusta uuesti. Kasvõi kümme korda. Sest sellest saab sinu auto, sinu isiklik väike stiiliikoon!

Praegu Nissan Juke`i lisavarustuse paketid 50-protsendilise soodustusega:

NissanConnect navigatsiooni- ja multimeediasüsteem koos tagurduskaameraga
katuseluuk
värvipaketid

Valikus ka:

ksenoontuled
tehnikapakett (nelja kaameraga täisvaatemonitor + turvakilp)
Jaga
Kommentaarid