Loft-stiil keset loodust

Maaklerid olid kuulnud, kuidas kliendid kaebavad igavate tüüpprojektide üle. Miks ei võiks olla arendusprojekt jõuliselt omanäoline? Muidugi võib – ja nii sündis idee loft-stiilis ridaelamust, mis on avarad ja valgusküllased, kõrgete lagede ja suurte akendega. Ridaelamu tähendab turvalisust teadmisest, et naabrid on siinsamas.

Aga kas naabrid ei muutu veidi tüütuks? Kes siis tahaks võõral peol osaline olla? Lahenduse tagavad arhitektuur ja ehitusmaterjalid. Nimelt saab ridaelamu panna koosnema eraldi elamutest – ühist seina naabriga ei ole. Kvaliteetne Aeroci kivimaterjal ning helikindlad laed tagavad aga meeldivalt privaatse olemise.

Elegantsed viilkatused tähendavad muu hulgas seda, et teise korruse tubadel on kõrgus ühes seinas 3,75 meetrit. Aga äkki on madalam lagi siiski parema, näiteks lastetoas? Nojaa, aga toa teine sein on ju tavakõrgusega, mistõttu saab toa suhteid sättida nii, et see eripära enda heaks tööle panna.

Kvaliteetne lahendus säästab raha

Aga kui suured hakkavad olema minu kulud? Parginõmme kodudes suisa üllatavalt madalad. Iga kodu on oma isiklikul maaküttel, mis võimaldab valida just sellise kütteaja ja temperatuuri nagu meeldib. Ruumides on mõnus õhk ja võrreldes teiste küttelahendustega on maaküte ühtaegu nii soodne kui ka mugav. Lisame siia juurde soojustagastusega sundventilatsiooni ning AEROC Term Plusi välisseinad ning saamegi B-energiaklassi maja. Tulevasi väheseid kulusid ennustavad ka kvaliteetsed sisekujundusmaterjalid, mis on loodud kaua ilusad olema.

Luksuslikult kena planeering

Parginõmme loft-elamute planeering on korraga nii ilus kui ka huvitav, loodud üllatama ja rõõmustama just nõudliku maitsega klienti. Avar magamistuba (15,7 m²) koos ruumika garderoobiga (5,7 m²).

Köök on kodu süda. Kas avatud või suletud ruum? Võtame mõlema lahenduse parimad omadused ja loome köögi, mis pakub korraga nii privaatsust kui ka avatust. Lisame maast laeni võimsa akna, mis kööki heldelt loomulikku valgust pakub.

Valgust ja avarust jagub maja mõlemale korrusele ning kõikidesse ruumidesse. Privaatsust ka – nii pääseb saunast terrassile nii, et elutoas istujad saunatajaid ei näegi. Et lastetoad on ühel, terrass aga teisel pool maja, saab ka rahulikult õhtul terrassil toimetada.

Kus pesumasin vähem segaks, köögis või vannitoas? Parginõmmel ehitati pesumasina nišš teisele korrusele viiva trepi alla. Nii saab kööki ja vannituba vabama fantaasiaga sisustada. Aga kus pesu kuivatada? Talvel saunas, suvel terrassil.

Aga millised hakkavad olema naabrid?

Ridaelamut ümbritseb kena aed, igal majal on oma krunt. Võib eeldata, et naabritel on sarnased eelistused ja arhitektuurimaitse. Küllap meeldib ka neile valida, millise akna taha sisustada töökabinet, millise taha lastetuba.

Seda, mida naaber räägib või kuulab, ei pruugi teada saadagi – sedavõrd häid privaatsusvõimalusi pakub ehitatud moodne ridaelamu.

Mis teeb Parginõmme eriliseks?

maaküte
terviklik elurajoon
head sportimisvõimalused
kogemustega arendaja
suurepärane arhitektuur
kvaliteetne ehitus ja viimistlus

Parginõmme põnevad majad ootavad uudistajaid ja uusi peresid www.parginomme.ee.

Jaga
Kommentaarid