Restoran on ka seest karge ja minimalistlik, väga neutraalsetes toonides. Selle sisekujunduslik tervik mõjub tänu naturaalsetele materjalidele loomulik, soe ja moodne ühekorraga. Maksimaalselt on säilitatud vana. Mitte miski ei mõju juhuslikult. Iga detail on paigas, kõigel on oma tähendus. Istute lambanahaga kaetud ­toolil ja teile tuuakse ehe pussnuga sama looma sulavpehme fileeliha lõikamiseks. Lambavillast viltkott omaküpsetatud saiade soojana hoidmiseks asub kogu söögiaja vältel minu silmanurgas. Viltkoti veeres on saiadele pealemäärimiseks mitte värske või, vaid taime- ja loomarasv, kumbki eri­neval alusel. Isuäratajaks krõpsud, mis muidugi on kartulist, aga lisaks pakub René veel midagi minu jaoks täiesti uut – kuiva­tatud ja põnevate maitsetega immutatud kana- ning kalanahast lõike ning krevette. Ürgsed mait­sed, tõepoolest!

Pearoog on vaid üks – Lammefjordi lammas ning peet, tuhad ja üdi. Must tuhk ongi päris tuhk tuhastatud juurviljadest!

See, mis teeb olemise siin kergeks, on iseenesest lihtne tõde: valikud on sööja eest ära tehtud. Viimane saab otsustada vaid, mitut käiku ta soovib (kaks kuni kuus) ja milliseid jooke eelistab. Ka siin on sommeljeel soovitused olemas. Kuigi kõik pakutud väärikad veinid sobivad iga toidu juurde oivaliselt, tahaks soovituste hulgas näha ka selliseid jooke või segusid, mis oleksid põhjamaised.

Teenindus on siin nauditav. Aval ja sõbralik. Selgitada jaapanlasele, mis tuhad need lambaliha juures on ja miks need seal on, ei ole üldse liht­ne, kuigi on vajalik. Teenindajad ongi aga koka sõnumi kohaletoimetajad ja muudkui seletavad ja jutustava d. See mõjub väga hästi.
Minu neljakäiguline söök koos sommeljee soovitatud veinide, vee ning espressoga läheb maksma 2400 krooni. Nüüd see hind tõenäoliselt tõuseb. Uus täht gastronoomiataevas elab oma suurt ja säravat elu.