Suvine kartulisalat teravalt grillitud Tandoori kanaga

Suvine kartulisalat teravalt grillitud Tandoori kanaga

Materjal

  • kilo jagu kanakoibi
  • Tandoori maitsesegu
  • oliiviõli
  • marineeritud tšillit
  • soola
  • pipart
  • pool kilo kartuleid
  • 200 grammi rediseid
  • paar suuremat punast sibulat
  • pihutäis murulauku
  • tüümiani
  • 100 grammi hapukoort
  • 100 grammi majoneesi
  • köömneid

Kokkupanek

Sega kausis kanakoivad kokku oliiviõli ja Tandoori seguga, lisa marineeritud tšilli haket. Maitsesta soola ja pipraga ning sega suures kausis segi. Lase umbes kolme tunni jagu marineeruda. Samal ajal keeda kartul, lase jahtuda ja lõika suupärased kuubikud, suuremad kui tavaliselt. Lõika redised rõngasteks, viiluta punane sibul, lõika pooleks murulaugud, tõmba tüümianilt lehed ja sega kõik koos majoneesi ja hapukoorega läbi. Lisa köömneid ja maitsesta oma suva järgi. Tandoori kanad grilli ning söö kuumalt koos värske kartuli salatiga. Parim suvesöök, kiire ja lihtne.