Klaasist aed on sellel kena järvevaatega paigal ümber tõepoolest ning ega grillterrass ju nii romantiliselt kõlaks, aga nimelt ööbaari esise terrassiga siin tegemist ongi. Domineerib elegantne must, kuid mulje pole sugugi sünge, pigem õhuline ja väärikas ühtaegu. Liigagi õhuline, sest hoolimata tihedast ja kõrgest klaasbarjäärist puhub aias üsna tugev tuul. Enne juulileitsaku taandumist oli see ilmselt linna parimaid paiku vabaõhueineks, praegu tasuks vähemalt õhtupoolikul siia tulles midagi soojemat selga panna.

Maanteemüra kostab klaastara taha küll, kuid mitte sedavõrd, et häirima kipuks, ning üle puulatvade vahetpidamata lennuvälja poole liuglevad väikelennukid mõjuvad lausa romantiliselt.

Tapas - kallivõitu suupistevalik oliivide ja tomatisalsaga kahele (150) - on kena taldrikutäis tervislikku ja maitsvat veinikõrvast marineeritud artišokkide ja mereannisalatiga peaosas. Kõik kokku siiski nii äädikane, et tomatisalsa tundub liigne.

Krõbe grillkanasalat ananassiga (50) serveeritakse martiiniklaasis ja näeb efektne välja, kuid koosneb peamiselt hiinakapsast, ainus ananassiviil kaunistab klaasiserva. Maitsel pole ka ananassita viga, aga kapsaribasid on klaasist neid maha ajamata võimatu kätte saada. Meloni-arbuusisalat gorgonzola'ga (75) lihtsal taldrikul on hoopis leebem vastane, ülevoolavalt värske ja hõrgutav pealegi.

Gazpacho (65) pulbitseb tugevast südasuvisest tomatist, kuigi ka õli on siin üsna rohkesti. Õhtupoolik pole selle roa maitsmiseks ehk õigeim aeg, kuid kahetsusest olen kaugel: supp on suurepärane, kerge ja augustikuiselt küpse mekiga.

Grilliroogade kõrvale pakutakse aias põnevalt kõlavaid lisandeid: wok-juurviljad, kartulilohud (oh mis kohmakas soome laen!) rosmariiniga, pähkliriis... Kartulilohkude saatel ilmuv sütel röstitud piprapihv (195) on kahjuks juba jahtuda jõudnud (ja ülehinnatud), kuid maitseb siiski mahlane ja hea. Lohud, muide, on tegelikkuses täiesti ühemõttelised muhud ja ka rosmariin on vaevuaimatav. Marineeritud merelõhe avokaado-tomatitartariga (170) on vastupidiselt pihvile tulikuum ja ka piisavalt maitsestatud, ka pähkliriis sobib siia hästi.

Olgugi et aiapidajate erialaks on grillimine, tasub kindlasti proovida siinset tiramisut (65), mis nime järgi otsustades (tiramisu à la Fuente) on hotelli restorani firmaroog. Väärt visiitkaart, sest kõrges klaasis serveeritav maius on rikkaliku maitsega ja väga mahlane.

Ehkki valge vein oli liiga leige, on kohv (30) kuum. Ning kui Tallinn vahepeal valmis peaks saama, leiduks vaevalt paremat paika, kust Ülemiste vanakese toimetamisi pealt vaadata.