Viiekäigulise õhtusöögi juurde serveeriti nelja Gosset’ šampanjat, mis kõik olid hoolikalt valitud täiendamaks suurepäraseid maitsekombinatsioone, mille loojaks Vertigo Chef de Cuisine Imre Kose.


Täiesti jalustrabavalt hõrk oli foie gras veloutè supp ja austri tempura viigimarja brioch’i toast’iga, mida täiendas selle õhtu absoluutne lemmik Champagne Gosset Grand Millésime 1999. Pearoaks pakutav hirvefilee en croute, serveeritud krõbeda vasika-piimlihaga, mängis kenasti duetti Champagne Gosset Grande Réserve Brutiga. Vasika-piimliha on hõrgutis, mida prantslased oskavad eriliselt hinnata.


Maitsete puhastamiseks ei ole paremat viisi kui serveerida käikude vahele sorbetti. Kui see aga saab üle valatud Champagne Gosset Grand Roséga, sünnib sellest justkui omamoodi kerge dessert. Suurepärase šampanja-õhtusöögi kulminatsiooniks tuuakse lauale tõeline šokolaadiparaad, mis koosneb kolmest erinevast šokolaadihõrgutisest – soojast šokolaadikoogist, -jäätisest ja -mousse’ist kirsikompotiga. Seda kõike kroonis Cognac Frapin V.S.O.P. ­Grande ­Champagne ja Cognac Frapin Chateau Fontpinot X.O. Grande Champagne Single Estate.


Õhtusöögi lõpetuseks jäi kõrvu tolle õhtu maskuliinse seltskonna poolt väljaöeldud fraas, et šampanja on ainuke jook, mis ei tee naisi inetumaks.