Seminar või koolitus ei tähenda pelgalt mõnetunnist istumist suletud ruumis. Asudes inspireerivas keskkonnas, tuleks mõelda ka toitlustuse ja vajadusel majutuse peale. Toosikannu pakub seminaride korraldamiseks täisteenust, ruumide rentimisest majutuseni – mugavalt saab puhkemajja majutada kuni 40 inimest. Toitlustuskorrad ja põnev tegevus sinna juurde. Pausid seminarides või töötubades võib täita tervisliku toidukorraga või mõne virgutava meeskonnamänguga.

Toosikannu suurim seminariruum mahutab kuni 120 inimest. Muidugi ei pea valima kõige suuremat ruumi ehk peamaja peasaali. Aidamaja mahutab kuni 40, teatri stiilis istumisega kuni 70 inimest. Veelgi väiksem seltskond saab valida jahisaali. Viimases loovad hubase meeleolu kamin ja suursugune jahitrofeede kogu.

Populaarsed on näiteks paaripäevased koolitused. See annab võimaluse töötajatele üksteist rohkem tundma õppida, eriti hea on korraldada pärast keskendumist nõudvat seminari meeskonnamänge või niisama lõõgastuda. Tõhusale seminarile annab palju juurde meeskondlik seiklusmäng või ulukisafari. Põnevaid elamusi pakub Toosikannu Laskespordikeskuses laskesimulaator, kuulitiirus laskmine või haavlitiirus lendavate märkide laskmine. Võib ette võtta ka ATV- või mootorsaanimatka. Toosikannu metsades saab korraldada meeskondlikke orienteerumisi ja seiklusmänge. Külastada saab ka Eesti suurimat loomaparki – see laiub 928 hektaril. Puhkemajas on saal peopidamiseks, saun ja kümblustünn. Põhikompleksis on lausa mitu sauna, mida saab aasta läbi kasutada: Vene kerisega saunamaja, suitsusaun ja Soome saun saarel.

Seminari või mõne muu ürituse korraldamisel tasub läbi mõelda sündmuse iseloom – kas see peaks olema formaalsem või on soov teha midagi vabamas vormis. Toosikannu pakub ka võimalust kogu tähtis sündmus ise ära korraldada. Jääb vaid üle esitada oma täpsed soovid ja kohale tulla. Inspireerivasse loodusesse!

Vaata lähemalt www.toosikannu.ee