Hoolekandeteenused AS on juba aastast 2007 pea igas Eesti maakonnas tegutsev riigi äriühing, mis pakub teenust inimestele, kellel on psüühilised erivajadused.

Me töötame nii kergema puudega inimestega, toetades neid iseseisval toimetulekul, kui ka raske ja sügava liitpuudega inimestega, kellele pakume abi enda ja oma tervise eest hoolitsemisel, igapäevaelu korraldamisel ja sotsiaalsetes suhetes.

Oleme võtnud oma motoks: „Tegusam elu kogukonnas“- see tähendab, et erivajadusega inimesed on ühiskonna täisväärtuslikud liikmed, kellel on teistega võrdsed võimalused aktiivseks ja mitmekülgseks eluks. Usume, et nende kaasamine ja nendega arvestamine on vajalik ka ühiskonnale, sest igaüks meist saab panustada heaolu loomisesse ja võtta sotsiaalset vastutust eraldatuse, mitteaktiivsuse ja diskrimineerimisega tekkivate riskide vähendamiseks.

Meil on ligi 900 töötajat, kes hoolitsevad selle moto elluviimise eest. Pea85% neist tegelevadki otseselt meie klientidega, need on meie tegevusjuhendajad.

Tegevusjuhendajad on aktiivsed ja suhtlejad, vastutustundlikud ja end arendavad, kelles on tihti ka rohkem kui vaid piisake loomingulisust ja arusaavat kannatlikkust erinevate inimestega tegelemisel. Nad aitavad igapäevatoimetustega klientidel edukalt hakkama saada ja on toeks uute oskuste õpetamisel.

Kuna Hoolekandeteenused AS on võtnud oma südameasjaks muuta oma klientide elu paremaks, siis praegu oleme muutmas suuremaid Kodusid väiksemateks ning sellega seoses muutuvadmeie teenusüksuste asukohad. See omakorda tingib vajaduse leida sel aastal rohkem uusi töötajaid.

„Erivajadusega inimesed õpetavad meid olema avatud, vahetud, ausad ja siirad ning tuletavad meelde, kui oluline on üksteist hoida.“ – Elen Kokla, tegevusjuhendaja Tartu Laseri üksuses.

Vaata meie vahvatest tegemistest https://www.facebook.com/hoolekandeteenused/ ning loe rohkem www.hoolekandeteenused.ee

Jaga
Kommentaarid