Tulevikulootus 2013 on Bordoo peakokk Tõnis Siigur
Relais & Chateaux on 1954. aastal asutatud maailma juhtivaid luksushotellide ja restoranide kette, kuhu kuulub üle 500 liikme rohkem kui 60 riigis, ning Eestist on hotell Kolm Õde valitud sinna kuuluvaks. Restoranides pakutavad gurmeetoidud on selles väärikas seltskonnas erilise tähelepanu all ning kord aastas tunnustatakse parimat kokka rising chef’i tiitliga. Auhinna moto on “Gurmeetoidu tulevikku suunab uus generatsioon” ja sel aastal sai Tõnis Siigur esimese eestlasena sellise rahvusvahelise tähelepanu osaliseks.
“Teen oma igapäevast tööd ega tea, millal need salapärased sööjad hindamas käivad, aga kindlasti meelitab saadud tiitel kohale teisigi kõrgetasemelisi vaatlejaid,” loodab Siigur, kelle ambitsioonikaks unistuseks on saada peakokana oma restoranile Michelini tärn.
Tõnis Siigur on võitnud hulga auhindu Hõbelusikate jagamisel – aasta kokk, parim gurmeerestoran, samuti on olnud restoran Bordooga kolmandal kohal 50 parima Eesti restorani seas aastal 2011, kuid nii kõrge rahvusvahelise tunnustuse pälvis ta esimest korda.