Tuntud toidukriitik kiidab NY Timesis Pädaste restorani
Lobranole pakub huvi restorani köök, mis on üles ehitatud Läänemere -ja Põhjala saarte maitsete pakkumisele. Selle kontseptsiooni kavandajateks on peakokk Peeter Pihel ning Pädaste omanik Martin Breuer, kes külastasid erinevaid Läänemere saari, et otsida siinsele regioonile iseloomulikke maitseid ja tooraineid. Niinimetatud Põhjala saarte köök on muutnud Alexanderi tähtsaks külastuskohaks Stockholmi, Kopenhaageni, Riia, Berliini ja teiste linnade gastronoomide silmis.
Toidukriitik kiidab, et Pädaste peakokk Pihel on oma töös valvas ja leidlik, suhtudes samas õrna ja vaistliku lugupidamisega toorainetesse, mida kasutab.
Lobrano ülistab ka restoranis leiduvat Läänemere saarte juustuvalikut ning veinikeldrit, mida ta peab üheks parimaks Baltimaades.
Käesoleval aastal valiti Pädaste restoran Alexander Eesti parimaks, jättes seljataha Tallinna tunnustatud söögikohad nagu Ö, Tchaikovsky ja Egoist.
Alexander Lobrano on USAst pärit tuntud toidukriitik, kes töötanud ajakirja Gourmet Euroopa korrespondendina ning teinud kaastöid ajakirjadele Bon Appetit, Food&Wine, Travel&Leisure jt.