Punane linnavein valiti samuti Garda järve lähistelt, nimelt selle idakaldal olevast Valpolicella piirkonnast. Selleks oli Giuseppe Campagnola Le Bine Valpolicella Classico Superiore Vigneti di Purano "Ripasso" (2003), maaletooja AS Grape. Vein on valmistatud Corvina (50%), Rondinella ja Molinara viinamarjadest Valpolicella Classico piirkonnas ning topeltkääritamisega Ripasso meetodil. Maitse on küps ja kesktäidlane, sellest leiab nii musta kirsi kui ploomi nüansse.

Maikuu Decanter annab 2003. aasta Le Binele 15,33 punkti 20st võimalikust ja iseloomustab seda järgmiselt: "Aroomis pehme ja nõtke põldmari ning kohvikoor. Maitse pehme, täidlane, värske, täis vaarikat ja punast kirssi, hea happesus, pehme tekstuur. Valmis vein, joo praegu."

Muide, veinikonkursi tihedust avab tõsiasi, et osales ka samas Valpolicella-ülevaates ära märgitud punaste seas teisele kohale jäänud Zenato Valpolicella, mis kogus Decanter’ maitsjate hulgas kogunisti 15,77 punkti: "Delikaatne, elegantne, kergelt magus aroom. Hea maitsetasakaal, meeldiv puuviljasus ja üsna pikk lõpp." Parim 2–5 aasta pärast.

Niisiis oli žüriil võimalik valida hea ja veel parema vahel. Olgu selle 0,44 punktiga kuidas on, arvan, et tegime siiski õige valiku, sest ripasso oli täidlasem, pehmem ja rahvalikum, pealegi ei pruugi tavalise Valpolicella järgmine aastakäik enam nii külluslik olla kui ülikuuma 2003. aasta oma.

Nii et kindlasti tasub Tallinna linna korraldatud üritusi külastada, sest linnaveinid on väga meeldivad, pärit ühest Euroopa hinnatumast paigast. On ju Garda järve ümbrus ja Verona linn jõukate eurooplaste põhilisi ja naudinguküllasemaid puhkusesihte. Vähemalt veini kujul on Veneto maakonna hea elu ka Tallinna jõudnud.