Kahekihilist pehmet Morbieri juustu valmistatakse piimast, mis Comté juustuteost alles jääb. See hommikune piim valatakse anumasse ja kaetakse õrna tuhakihiga. Tuhk saadakse omakorda vasknõu küljest, milles kuumutati piima Comté valmistamiseks. Lisatakse õhtune piim ja tulemuseks on kahekihiline kreemjas juust, mille kihtide vahel on näha õrna hallikat kihti. 40kilose juusturatta valmistamiseks kulub keskmiselt 600 liitrit piima.

Kreemjat Morbieri juustu soovitab Eerma proovida koos 100% Poulsard’i viinamarjast valmistatud 2010 Ploussard Arbois’ veini. Poulsard on tüüpiline Jura piirkonna viinamari, mis aretati juba 15. sajandil. Veini roosa värvus on saavutatud viinamarjade kaheksapäevase leotamise teel, kuid sellegipoolest on tegu punaveiniga. Kirka helepunase värviga veinis on tunda nii punaste marjade aroomi kui loomset lõhnabuketti. See noorelt väga mahlane vein eritab vananedes küpsete ploomide aroomi.