MUHU VÄINA SILD Sillaehituse entusiast Raivo Hein räägib juba, et kümme firmat lööksid Saaremaa silla ehitusel kaasa. Valitsus peab otsustama, kas sillaehitust lubada. Kes on korra jääteel üle mere sõitnud, ei see enam praamiga loksuda taha!
KIIDAME OTTI Rallimees Ott Tänak võitis juba kolmanda ralli järjest, seekord Türgis, ja sai seega maailmameistritiitli konkurendiks. Pöidlad pihku!

KADRI JA KAJA KÄTŠ Kaja Kallas ja Kadri Simson kangutavad tasuta bussisõidu üle – üks lubab kaotada, teine säilitada. On rõõm neile selle raske töö eest palka maksta!

TUDENGID PALJUNEVAD Juba teine Mati Karmini „Suudlevate tudengite“ kuju koopia on ilmunud välja Feodossijas Krimmi poolsaarel. Ehk oleks aeg neid skulptuure posti teel müüma hakata, et piraaditsemist ära hoida!

Nädala sõna: Robotjurist

Häkatonil #BaseCamp arendajate ja juristide poolt loodud arvutiprogramm nimega “Juura”, mis aitab automaatselt koostada inkassofirmade nõuetele vastukirju. Juura poolt loodud dokumendi aluseks on Messengeris võlgnikuga peetud vestlus. Nüüd algab pidu võlgnike tänaval, sest kõik vaidlused kas parkimist korraldavate firmade või mobiililaenu andvate liiakasuvõtjatega hakkavad käima Juura kaudu. Teenus on kasutajatele tasuta.

Vaata ka robootika, Robotex, SMS-laen, Duura, Njuura, tobujuss, Jawaharlal Nehru, Kasekamp, Credit24, piiks-piiks-ja-raha-tuleb, "I, robot", robottolmuimeja, robotmuruniiduk, "RoboCop", Raua-Robert, "Rops", Buratino, AI.