Bääd

EI MINGIT KOHTUMIST! Vanglas istuvale räppar ­Beebilõustale keelati kokkusaamine Kaur Kenderiga. „Täna mo värsid on vihased,“ võiks Beebilõust seepeale trellide tagant lausuda. „Vabaduses lendavad tihased!“ hüüaks Kaur talle teiselt poolt vanglamüüri.

HÕFFI VAENAMINE Õudus- ja fantaasiafilmide festival on jõudmas Haapsalus juba 11. korrani ning nüüd leiavad kohalikud kogudused sündmuse nii jubeda olevat, et paluvad festivalilt raha ära võtta. Kas usugrupid on kursis, et Haapsalus on esinenud plaatidele saatanlikke sõnumeid peitnud Robert Plant, Alice Cooper ja Dee Snider?

Nädala sõna: Irlitus

Politoloog ja Res Publica asutaja ning esimene esimees Rein Taagepera ütles 26. märtsi „Aktuaalses kaameras“, et praegune IRL ei ole enam isamaalik partei, vaid irvitus isamaa üle ehk irlitus.

Vaata ka irvitus, pilvitus, kiiritus, ilmetus, elutus, säratus, hallollus, Margus Tsahkna, Ken-Marti Vaher, Urmas Reinsalu, in real life, irw, piiritus, bez rublika, äraostmatud, puutumatud, likviidsuse likvideerimine, metsavenna punker, Eesti Pank, Jüri Mõis, piprapihv, ossikükk, maasikatalu, „Aitsihh-aitsahh-aitsahh-ai-velled“, lumesahk, 0,2, Rohkem seksikaid mehi!, Juhan Parts, Irvikkass, „Rudolf ja Irma“, Iiris Vesik, ERSP.