RAKETIMEES Lameda Maa teoreetik Mike Hughes käis isetehtud raketiga 550 meetri kõrgusel, kuid maandumine oli raske. Äkki aitab väike põrutus mõistusel koju tulla?

KARTUL Tervise arengu instituudi teadlaste hinnangul ei ole üldse vaja kartulisöömist vältida, eriti praegusel vitamiinivaesel ajal, kui kartul on üks tähtsamaid kohalikke toiduaineid. Sööge kaaliumirikast kartulit, aga mitte friikate ja krõpsude kujul!

MÄRTSIKÜÜDITAMINE Euroopa Liidus tehti päev pärast Eesti märtsiküüditamise aastapäeva teatavaks kahtlaste vene diplomaatide küüditamine asukohariikidest. Saatuse iroonia!

EFTA GALA Telekast igav, nominatsioonid küsitavad, kohapeal tüütu, afterparty niru. Ehk järgmisel aastal paremini?

Talumistasu

Artur Talvik kirjutas Eesti Päevalehes avaldatud tselluloositehase-teemalises arvamusloos, et „on tõestatud, et plaanitava ettevõtte ja kohaliku kogukonna suhted hakkavad muutuma siis, kui ettevõttest saadav kasu jagatakse talumise eest osaliselt kogukonnaga, kes peab taluma ettevõtte müra, haisu, visuaalset reostust jne“. Nii et Est-Fori rahvas, kuidas selle talumistasuga siis jääb?

Vaata ka „Tõde ja õigus“, talurahvas, talumiss, Miss Estonia, tissimiss, veritasu, vendeta, palgamõrvar, tselluliiditehas, apelsinikoorenahk, tselluliidimaseerija, tšello, „Klassikatähed“, Elina Nechayeva, „Tasuja“, allveelaev Lembitu, EKRE, soonetasuja, haisulukk, kalkar, Jurjev, A. Le Coq, Rein Kilk, Tartu vaim.