UUS LIBESTI LÖÖB LAINEID Eestis beebide jaoks loodud uudne pepugeel on leidnud hoopis uue turu – seda kasutavad briti geid ja seeniorid. Ükski prohvet pole kuulus omal maal...

MEHED JÄID ILMA Uued kirjanikupalga saajad on ajastu vaimule omaselt kõik naised: Piret Raud, Maimu Berg ja Kätlin Kaldmaa. Ja (:)Kivisildnik jäi jälle ilma!

APPI, TA KASUTAS MU ANDMEID! Isikuandmete kaitse seaduse eelnõus tahetakse lubada inimese isikuandmeid kasutada ilma tema nõusolekuta kunstilise ja kirjandusliku eneseväljenduse eesmärgil. Tänan, ei! Kujutage ette, kui näiteks Tauno Kangro otsustab teid kasutada mõne oma taiese loomisel!

PRISMA RAAMATUVASTANE REKLAAM Prisma kaubanduskett avaldas nõmeda raamatuvastase jõulureklaami. Veel nõmedam oli turundusjuhi eneseõigustus. Nii et: „Jälle Prisma? Parema valiku kingiideid leiad kusagilt mujalt...”

Nädala sõna: Juskestumine

Termin, millega tähistatakse kodanike pahameelt Tallinna linnavalitsuse otsuse puhul suurendada Tallinna TV eelarvet 84 000 euro võrra. Juskestumine on seotud hästi arenenud sotsiaalse õiglustunde ja keskerakondliku propagandamasina talumatuse sündroomiga. Termin tuleb linnavolinik Jaak Juske järjepidevast võitlusest Tallinna TV vastu.

Vaata ka edgaripäev, kinkekaart, „Timbu-Limbu ja lumemöldrid“, karbuss, võiladu, revident, Keskerakonna lõhe, Konju kitsejuust, keskustelu, kesta peale saama, Vsevolod Jürgenson, nimi ei riku meest, jute, Adas Juškevičius, raha ei haise, Dr. Juske Horita, whiskey, juskey, Mickey Mouse, Key West, Autorollo.