ILOS FILM MEITE KINOMAJADES Kui telekast kinoekraanile eksinud „Pilvede all. Neljas õde“ pole päris teie maitse, siis soovitab „Guudi ja bäädi“ toimetus vaadata äsja kinodesse jõudnud ilusat ja sensuaalset ja stiilset ja suvist armastusfilmi „Kutsu mind oma nimega“. Film, mis film ka on. (Lugege pikemalt Areenist!)
PÕHJA- ja LÕUNA-KOREA KOOS OLÜMPIALE Vaenujalal Koread astuvad taliolümpiamängudele ühise lipu all. See tundub nagu rahu. Rahu meeldib meile väga.

PATAREI KINDLUS LAGUNEB ÄRA Patarei merekindlus valiti 2016 Euroopa seitsme enim ohus oleva mälestise hulka. Siiani pole valitsus suutnud mingit seisukohta võtta, kuidas lagunev arhitektuurimälestis ellu äratada ja avalikku kasutusse anda.

RIBIDE EEMALDAMINE Ei ole üldse hea mõte. Brasiillasest Instagrami-staar Rodrigo Alves alias Inim-Ken lasi endal küljest opereerida neli roiet, et vöökoht kitsam ja kennim välja näeks. Nüüd saab ta süüa ainult suppi. Ärge tehke seda kodus, ärge tehke seda arsti juures.

Trahhtagumik

Nii nimetab üks kodumaine meediaväljaanne laulja ja näitleja Jennifer Lopezi lopsakat istmikku, mille on oma teksapükste kundedele apetiitsemaks muutmiseks angažeerinud Guessi nime kandev firma.

Vaata ka trahheiit, trahhee, trahhea põletik, trammipark, tramaivõi, Saaremaa või, särk ja perse, kann, Olivia Munn, Harry Potter, kannikas, pepu, Lolo ja Pepe, Pepe Jeans, J. Lo, femissar, fenomenaalne figuur, trahheostoomia, stomatoloogia, persoon, peps, Schweppes, vautšivau, trimmer, Chopin, PAWG, arbuusid, retuusid, kintsuliha, Kentucky Fried Chicken, Grossi toidukaubad, Sämmi grill, pihv, „Tussisööjad“, white trash.