KÕRID PEOS Tallinna linnavalitsuse väljaanne Pealinn avaldab komprat Savisaare valimisliidu kompanjonide Jüri Mõisa ja Urmas Sõõrumaa kohta. Endised sõbrad ja äripartnerid on teineteise kõri kallal, unistades Tallinnas võimu juurde pääseda.
VESITERAAPIA Soomaal algas „viies aastaaeg“ ehk iga-aastane suurvesi. Mis muud kui kanuu kapist välja ja põllule sõudemaie, enne kui välismaa fotograafid kohale jõuavad!

HAIGEKASSA JUHIJAMA Haigekassa uueks juhiks otsitakse „erakordsete võimete ja kogemustega inimesi“, ütles Jevgeni Ossinovski. Lahkuv juht Tanel Ross pani 2016. aastal eelarvet planeerides 25 miljoniga puusse. Andke talle Batmani keep ja las lendab minema!

KLAASIKILLUD LASTEAEDA Kahte Tallinna lasteaeda toodi Tallinna Kommunaalameti tellimusel haljastusmulda, mis oli paksult täis teravaid klaasikilde. Kas inimesel, kes sellised koormad lasteaeda viib ja seal maha kallutab, on üldse süda sees?

Nädala sõna: teletüng

Möödunud nädalal kogunes kogu Eestimaa vaatama TV3 saadet „Kolmeraudne“, et kuulda ja näha, kuidas Tanel Padar vastab Mihkel Raua küsimustele oma elukaaslase abielu kohta teise mehega. Aga tutkit, brat, ei puudutatud seda teemat isegi keeleotsaga ja armukolmnurga Padar-Mardisoo-Metsamaa kohta on endiselt rohkem küsimusi kui vastuseid.

Vaata ka telepoiss, telepood, tünn, Meisterjaan, dünamo, tünder, tunglakandja, tungraud, „Aprill!“, clickbait, Click OK, ménage à trois, „The Bachelor“, tüngakõne, huiar, Sturm und Drang, Drang nach Osten, Tallinna Keskturg, raudruun, gotcha!, pooleteramees, tropp, tantraseks, Danel Pandre, pardihaavlid, mardisant, offshore, Rahva Hääl, Rakett 69, raudpolt, Alfie, Austerlitz, keelekas.