PÜKSATA TRAMMISÕIT 7. jaanuaril tähistati linnades, kus on metroo, püksata metroosõidu päeva. Paljud inimesed olid loobunud pikkadest pükstest ja sõitsid metroos aluspükste väel. Et mitte lämbuda provintslikkusse, siis ehk võiks Tallinnas progressiivse maailma eeskujul korraldada püksata trammisõidu päeva, kasvõi ainult lennujaama liinil?
KANAL 2 Jaa, tõsi ta on, et Kanal 2, mille näitamisportfelli kuuluvad sellised sarjad nagu „Kodus ja võõrsil“ (episood 6677 täna eetris!) ja „Armastuse maitse“ (otse Slovakkiast!), on teinud eriti ägeda sammu ja ostnud eesti televaataja rõõmuks kvaliteetsarja „Suured väiksed valed“. ERR, kus teie silmad olid!?

RÄNIORG VS. RÄNDRAHN Peagi jõuab raamatulettidele uus teos sellest, kuidas Silicon Valley infotehnoloogiarahvas narkootikumide ja seksi saatel pidusid peab. Ja mis meie ettevõtlikul idurahval ette näidata on? Rändrahn ja tööriistakast ja kunagi oli Skype’is mingi kõvem saunapidu toimunud...

PENSIONÄRIDE NÖRRITAMINE Võiks olla kui mitte traditsioon, siis hea tava, et pensionäridelt – töötagu nad või mitte – rahakest vähemaks ei võeta. Kui arvutad ja tulemus tundub südametu, siis arvuta uuesti.

Nädala sõna: Kaerahelbeke

Juho Kalbergi (Twitteri-nimega jubejussi) loodud väljend, mis tähistab solvumiskultuuri rahvuslikku erivormi; tüüpi, kes on pidevas solvumusseisundis hümni vähese kasutuse, lipu suuruse, kirikus peeretamise, ebasihipärase soo tegemise, liigse nalja, kahtlase aktsendi ja suitsupääsukeste väärkohtlemise pärast.

Vaata ka riisihelbeke, neljaviljahelbeke, kaerakile, Kaera-Jaan, moosipallike, tupsununnuke, „Mis on linnukesel muret“, aatomikuke, seenemikuke, kapsake, ahvike, tupsuke, nupsuke, suhkrutükike, beebiporgand, „Nukuke“, kännukukeke, kaeraküpsis, palvehelmeke, herkulo, Hercules, lumehelbeke, vihmapiisake, raheterake, pikselöögike, äikesetormike, suitsupääsuke, lepatriinuke, „vana hobune tahab ka kaeru“.