TUVITÕKKED VANALINNA Parem karta kui kahetseda, ütleb vanasõna. Vanalinna sulgemine võimalike kaubikuterroristide eest massiivsete betoonist tuvikujudega on mõistlik tegu.
LENDAV TAKSO Dubais testiti droon-taksot. Järgmiseks tahaks seda Tallinnas näha ja ühtlasi loota, et terve möödunud suve Tallinnas liiklust takistanud iseroomav tigubuss enam kunagi siia tagasi ei tule.

VÄHEM TULIRELVI Vähem tulirelvi kodanike käes on hea mõte. Eriti hea mõte on see pärast jubedat Las Vegases toimunud kontserdikülastajate tulistamist.

KATALOONIA KAHVEL Ühest küljest tahab vabadustarmastav eestlane katalaanide iseseisvuspüüde heaks kiita, teisest küljest mõistlikule kokkuleppele kutsuda ja kolmandast küljest inimeste kumminuiadega peksmise hukka mõista.

Nädala sõna: Sologaamia

Ehk teisisõnu iseendaga abiellumine. Ülemaailmne trend, mis on eriti levinud naiste seas, mingit seaduslikku kaalu sel ettevõtmisel pole. „Muinasjutt võib olla ka ilma printsita,“ kinnitas 40aastane itaallannast fitnessitreener Laura Mesi, kes end äsja 70 pulmakülalise ees iseendaga laulatada lasi.

Vaata ka monogaamia, polügaamia, sooloartist, „O sole mio“, Costa del Sol, Solomoni saared, kuningas Saalomon, Gambia, „Ise tegi!“, enekas, isekas, Instagram, pesumasin Zanussi, „Narcos“, entroopia, „Üksildane nagu austri pulm“, jolki-palki, johhaidii, Tarmo Urb, solkmed, sooleussid, soolotsema, autoerootika, masturbeerima, onaneerima, peegel, nartsissism, monoetendus, õnnelik lõpp.