VÄLJAVISKAJA Riigihalduse minister Jaak Aab kavatseb tuhat riigiametnikku Tallinnast välja ajada, et riigiametid hakkaksid kohtade peal juuri ajama. Pole ime, et materjali vastupanu on väga suur.
UUSI AMETEID 21aastasest varem teatrivõõrast Valga neiust saab Kinoteatri palgaline teatrietendusvaataja, kes vaatab ära kõik eesti kutseliste teatrite lavastused, et teada saada, mida kunst vaatajaga teeb... ­Ootame huviga tulemusi!

IDA-EUROOPA TTÜ professor Rainer Kattel unistab, et Eestis puhkeks konkreetsete nimedega ahistamispaljastuste laine. Hästi, kuid visaku esimene kivi see, kes ise on plekitu!

SPACEY ASEMEL PLUMMER Veterannäitleja Christopher Plummer, kes sai ahistamisskandaali keskmesse sattunud Kevin Spacey asemel rolli Ridley Scotti uues filmis „Kogu maailma raha“, nomineeriti juba selle osatäitmise eest Kuld­gloobusele. No business like show business, aga ikkagi kuidagi maitsetu…

Nädala sõna: Jõuluneostus

Kõik hakkajamad kodanikud tegelevad juba mitmendat nädalat jõuluneostusega, s.t ühendavad igat sorti taimi ja muud juurde kuuluvat kimbuks, pärjaks, lilleseadeks vm. Ja kui jõuluneostus on tehtud, saab peagi alustada näärineostusega. Ja siis veebruaris on kõigi neostamise fännide rõõmuks võimalik teostada EV100-neos­tus – ilus, pühalik ja pidulik!

Vaata ka neos, tõivet, Ingvar Luhaäär, eostama, peost suhu elama, eostaimed, naftareostus, Tiimari, Jysk, käbi, jõulutäht, jõulukaktus, Pipilota Neos­tus, neodekadents, Steven-Hristo Evestus, seostama, neogootika, ikebana, bukett, furšett, kušett, eestlaste endeemilised haigused, songavöö, käbinääre, kusekurnaja, Ivo Parbus, kunstseemendaja, Leida Peips.