Bääd

LIHALE MAKS PEALE Maailma Terviseorganisatsiooni rahvusvaheliste vähiuuringute keskus avaldas aruande, mille kohaselt on töödeldud liha inimese tervisele sama ohtlik kui alkohol ja sigaretid. Hea vihje valitsusele – eelarve kosutamiseks võiks töödeldud lihale panna ka korraliku aktsiisimaksu peale!

KORRUPTANT-EKSAMINEERIJAD Keskkriminaalpolitsei tabas liiklusregistri Tallinna büroos eksamineerijad, kes eksami eest altkäemaksu võtsid. No nüüd on selge, miks liikluses on autosid, milles istuvad juhtimimispuudega inimesed!

Nädala sõna: Prallekomeet

USA kosmoseagentuuri NASA teatel vabaneb Päikese lähedal liikunud ja seal endast jälje jätnud komeedist Lovejoy igas sekundis sama palju etüülalkoholi, kui leidub 500 veinipudelis. Kas on mõistlik hakata Eestis alkoholireklaami piirama ajal, mil isegi loodus nii pillavalt käitub?

Vaata ka Elu24, Anu Saagim, vana õli, ZA/UM, sakumm, ansambel Caater, Belka ja Strelka, troinoi, Bock, Apollo 13, “Marss ründab!”, “Dr. No”, Dr. Feelgood, “Punch-Drunk Love”, armastuse, mitte raha pärast, siider Kiss, Joy Division, pralinee, negližee, in flagranti, želee, dražee, ajakiri Vine, “Galaxy Quest”, staarjoodik, tuumapohmell, kompvek Komeet, koerarõõm, “Kolmanda planeedi saladus”, libesti, Rakett 69.