KALLIS KLEIT Briti tabloidid ohhetavad ja ahhetavad, kui kallis kleit prints Harry kihlatul Meghan Markle’il ametlikel kihlusfotodel seljas on. Guud ju, kui kaunis naine kannab kallist ja kaunist kleiti!

EAKAD JA BITCOIN Väga tore, et vanema generatsiooni esindajad on leidnud endale bitcoin’ide kujul uue jutuaine ja tegevusala. Kaua sa ikka valutavatest liigestest ja Bittneri palsami hinnatõusust räägid!

KUIDAS TULEB HEA UNI? Tehke õhtul magneesiumihelvestega jalavanni, sest see vabastab pingest. Kui pärast seda veel villased sokid ka jalga tõmmata, tuleb hea uni. (Nii soovitab muide Ita Ever!)

KERGEM TOIT Kui endale jõulude ajal liiga tegite, siis kosutage kõhtu soodaga keedetud köögiviljadega – sooda teeb toidu kergemini seeditavaks!

Nädala sõna: nunnuühiskond

Eesti Jahimeeste Seltsi president Margus Puust rääkis mõne aja eest Maalehele antud intervjuus, et kuigi ühiskond järjest kaugeneb loodusest ja eelistab vaadata loodust läbi nunnu-prisma, ei pea ta jahipidamise täielikku keelustamist Eestis võimalikuks. Puust peab jahimeeste üheks oluliseks ülesandeks olla vahemeheks linnastuva nn nunnu-ühiskonna ja looduses tegelikult toimuva vahel.

Vaata ka nunnulaks, nunnumeeter, beebiporgand, Nunne tänav, Agnes, „Viimne reliikvia“, Kalamaja printsess, Kristiina Ehin, Virginia Woolf sind ei karda!, pehmed väärtused, isapuhkus, Loomus, karusnahk, vegankingad, Softrend, pehmo, pehmik, nuhvel, sahver, tuhvel, totufon.