Mitmel pool Tallinnas ja mujal Eestis said lasteaia- ja kooliõpetajad õpetajate päeva puhul kohalikult omavalitsuselt ja ka erakondadelt tähtpäevaks torti, kringlit, lilli, punaseid pastakaid ja tähtsaid vastuvõtte. Ühe Tallinna koolieelse asutuse töötajad said aga paarikümne töötaja peale nii palju viineripirukaid, et võrdselt jagades jagunuks igaühele 0,6 pirukat. Need lasteaiad-koolid, kes puhta ilma jäid, võiksid pigem tänulikud olla.

Tee vabaks, mormoonid!

Tallinna tänavatel liiguvad alates sügisest World Mission Society Church of Godi värbajad. Tegu on Korea päritolu usuühinguga, millel maailmas veidi alla kahe miljoni liikme. Ühingu misjonärideks on toredad Korea tudengineiud, kes tee küsimise asemel sulle hoopis jumalast pajatama hakkavad.

Tõnis “Koit” Mägi, Märt “Hämarik” Avandi

Peeter Rebase toodetud kooseluseadust toetavate klippidega liitus ka näitleja Märt Avandi. Üheks põhjuseks oli tema äiapapa Tõnis Mägi Päevalehele antud intervjuu, kus vanameister tundis muret, et äkki tulevikus tuleb ka pedofiilide seadustamisega tegelema hakata.

Ja eha...

Torontos tegutseb järjepidevalt väliseestlaste segakoor Ehatähed, mida juhendab Heli Tenno. Koori liikmete KESKMINE vanus on 96 eluaastat! Koor on väga aktiivne, regulaarselt käiakse koos harjutamas, esinemas, konkurssidel.

Premia preemia

Palju õnne Ekspress Grupi nõukogu liikmetele Indrek Kaselale ja Kari Salonenile, kelle esindatavad Amber Trust ja KJK Capital tegid hea diili, müües poole Premia grupi ärist rohkem kui terve ettevõtte turuväärtuse eest.

Õigesti ajastatud doping

Kopsupõletikuga europarlamendi ees esinenud Ansip võttis enne oma etteastet rohtu, mis pärssis köha neljaks tunniks. Kuulamist juhatanud siseturu- ja tarbijakaitsekomisjoni juht Vicky Ford oli kursis, et eestlane ei pruugi grillimise lõpuni ladusalt välja vedada. Pärast saadikutele ja pressile esinemist tabasidki Ansipit köhahood. Ansip suhtus esinemisse väga tõsiselt. Ta viis end digiteemaga põhjalikult kurssi, korraldas Brüsselis ametnike nõupidamisi, tuues ühe laua taha kokku eri ametkondade tegelasi, kes sellega sugugi harjunud ei olnud. Ansipi tiimi moodustasid viis inimest Juhan Lepassaare juhtimisel. Enamik neist töötas seni Siim Kallase heaks.

Sooneutraalne poliitika

Keskerakonna superstaar Yana Toom osaleb Riigikogu valimistel peibutuspardina. Tal pole kavatsust Brüsselist lahkuda. Kui Toomil oleks valida Keskerakonna peaministrikandidaadiks Kadri Simson või Edgar Savisaar, valiks ta Savisaare. “Mind ei veena jutt naispeaministrist. Ma ei jaga töös inimesi meesteks ja naisteks. Mehed ja naised oleme me kuskil mujal.”