Keskerakonna liider Edgar Savisaar toodi teisipäeval Tartu Ülikooli kliinikumist Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Jala kaotanud Savisaare tervis oli transportimiseks piisavalt taastunud ja teda polnud vaja enam hoida privaatsust võimaldavas intensiivravipalatis.

Samas ei võimaldavat kliinikumis taastusraviks mõeldud voodikohad piisavat kaitset koridorides luusivate ajakirjanike, kaugete sõprade ja eksklusiivseid juhtnööre lootvate erakonnakaaslaste eest.

Ida-Tallinna Keskhaiglas saab Savisaar rahu ja vaikust, mida ta kosumiseks hädasti vajab.

Magusad kohad ülehüppajatele

Vadim Belobrovtsev ja Lauri Laats, kes sotside seast Keskerakonda üle läksid, saavad kõrged kohad Tallinna linnas. Üks neist tõuseb linnaosavanemaks ja teine linnavolikogu aseesimeheks. Saadaval on näiteks Lasnamäe linnaosa vanema koht. Senine vanem Olga Ivanova valiti talvel Riigikogusse.

Läks nagu Ekspress ütles

Vabaerakonna ühest liidrist Artur Talvikust saigi Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimees. Kirjutasime sellest 29. aprillil.

Vanurid pelgavad alumisi korruseid

Ühes Eesti hooldekodus kehtib süsteem: viiendale korrusele paigutatakse kõbusad uustulnukad, mida kehvemalt aga põleb kliendi eluküünal, seda madalamale ta kolitakse. Esimesele korrusele sattumist kardetakse.

Ajakirjanik kardab kapot

Tallinna TV peatoimetaja Mart Ummelas väljendab Facebookis arvamust, et tema korteri keldriboksi laastas kaitsepolitsei: "Midagi ei röövitud. Polnudki peale vanade riiete. Meenutab kangesti kunagisi KGB aktsioone. Seepärast usun, et tegu on KGB tütre KaPo tegevusega."

Liviko loob alkotakso?

Liviko otsib teisel pool Läti piiri krunte, kuhu püstitada hiiglaslikud alkolaod. Firma juht Janek Kalvi ennustab, et kui Eesti valitsus jääb plaani juurde tõsta järsult alkoholiaktsiisi, muutub hundijalavesi Lätis tunduvalt taskukohasemaks kui Eestis ning eestlased hakkavad kärakat Lätist ostma.

Liviko hakkab toodangut massiliselt Lätti viima, sealt ostes jääb ka aktsiis Lätti. Kalvi ei välista, et firma paneb käima isegi lõunasuunalise alkotakso teenuse. Tellid Tallinnast – ja keegi toob Ikla tagant Ainažist kauba ära.

Kust said Madruse tänava protestijad hääletoru?

Üks end alandatuna tundnutest ja kalli advokaadi palganutest oli Eesti Meedia personalijuht Sille Rell.

Ajalugu kordub

Näib, et Reformierakond on täiesti marus. Rait Maruste hiljutine tekst Postimehe veebiväljaandes püüab EKRE taga näha Moskva karvast kätt. Toetab ju Moskva Euroopa paremäärmuslikke parteisid, kuhu Maruste hinnangul ka EKRE kuulub. See on aga ajaloo kordumine. 1930ndatel räägiti vapside kohta, et neid toetab hitlerlik Saksamaa. Näitena toodi vapside ajalehe “Võitlus” trükimasin. Hiljem selgus, et tegemist oli sotside levitatud laimuga.