Omniva pakitoojaid ei lasta aeg-ajalt kodudesse sisse, sest inimesed ei tea, mis firmaga on tegemist. Uksed avab maagiline seletus: “Oleme Eesti Postist!”

LHV PEAB OSTMA ROHKEM, KUI TAHAB?

Leedu keskpank surub LHV-le peale pankrotti läinud Snorase ostmist. Eestlasi huvitab vaid üks osa sellest, Finasta pank. Finasta ostuloa sai LHV kesksuvel. Kuid Leedu võimud on huvitatud, et eestlased ostaksid kogu haisva poti.

Finastat kütib ka üks investeerimisfirma Norrast.Eestis olla müügis aga Danske Banki filiaal (varem kandnud ka Sampo, Optiva, Forekspanga nimesid).

VANEMAD HÄBIPOSTI

Ühes Tallinna lasteaias ähvardati lapsevanemaid, et kui nad toovad tõbise lapse lasteaeda, siis pannakse lapsevanema foto häbitahvlile. Siiani on meede väga tõhusalt töötanud ja tõbiseid lapsi pole keegi aeda toonud.

SELTSKONNAKROONIKA

Mis ühendab Eesti Energia uueks juhiks valitud Hando ­Sutterit selliste inimestega nagu Jaanus Raidal, Uno Silberg, Eve Pärnaste, Linnart Mäll, Ülo Siinmaa, Peeter Volkonski, Mati Nuude ja Margus Lepa? Kõik nad kandideerisid 1995. aastal Tuleviku Eesti Erakonna nimekirjas Riigikokku. Toonase nimega Hando Sulevi saagiks jäi 61 häält, erakond künnist ei ületanud.

SAIENTOLOOGIA-RONG

Kust tuli elektrirongifirmale nimi Elron? Hoogu koguv pseudousund saientoloogia loojaks oli härra L. Ron Hubbard. Hääldage nüüd kiirelt tema eesnime!