KAUAOODATUD PULM

Kui maailmas on nii palju negatiivset, tuleb osata rõõmus olla toredate asjade üle. Näiteks Jennifer Lopezi ja Ben Afflecki abiellumise üle, mida on oodatud 20 aastat. All you need is love!

KAHEKESI ON PAREM

Värskest USAs korraldatud teadusuuringust selgus, et täiskasvanud, kes jagavad voodit oma kallimaga, magavad paremini kui need, kes uinuvad üksinda. Kallim ööseks kaissu!

PUNAMONUMENDIPAANIKA

Guudi ja bäädi toimetus nõustub EKA professori Linda Kaljundiga, kes oli Vikerraadiole antud intervjuus kriitiline algatuste ja üleskutsete suhtes, mis kutsuvad punamonumentidega kampaania korras, stiihiliselt ja kaootiliselt tegelema. Tark ei torma.

KURI PIILUPART

Elron ei salli mitte ainult jalgrattaid, vaid ka koeri. Haruharva möödub rongireis koeraga ilma rongifirma töötaja peapesuta nii omanikule kui koerale.

NÄDALA SÕNA: SUVEKUMMID

Jõmmide, jorsside ja muu lõbusama rahva termin ainuvõimaliku suvise jalatsivaliku – plätude kohta. „Panen suvekummid alla ja lähen eitesid sebima“ või „Suvekummid alla ja orikad ette“, näiteks.

Vaata ka „Mul on bemmil uued kummid“, kabriobemm, jalaseen, küüneseen, YUNG YALA$€€N, „Suvest suveni“, kondoom, perservatiiv, soovimatu rasedus, Saku Originaal, rinnalt 150, Kummi-Tarzan, Nokia, Kannu kõrts, päkapikudisko, autoralli, Ott Tänak.