06.08.2022, 15:00
Priidu Allandi: Kui Itaalias nädal otsa saia sööd, saad aru, kui kallis on hapukurk
(21)Areeni suvesari „Kultuuriinimene hoidistab“
Baaripidaja, juuksuri ja ööelunäo Priidu Allandi kimchi't „Priit ja Piip fermenteerivad“ tunnevad paljud, kuid Priidu esimeseks toidukireks on hoopis hapukurgid.

ISE TEHTUD, HÄSTI TEHTUD: Priidu Allandi hakkas kurkide hapendamist katsetama siis, kui turul muutusid kõik hapukurgid ühe maitse- ja lõhnaliseks.
FOTO: | Ekspress Meedia
No ma päris mäletan esimest hapukurgiga seotud mälestust. Aga kalliks ta mulle sai. Kui Itaalias nädal otsa saia sööd, siis saad eriti hästi aru, kui kallis on hapukurk. Organism kukub kisendama ja kohe ei saagi aru, et mida, mida ta tahab. Kõik on kena ju, vein, sai, late kohv.