Pikka kasvu, kõhna tahtejõulise näoga Meelis Lao ja tema treenitud sõbrad olid selle hetke nimel kõvasti pingutanud. Kasutanud diplomaatiat, kõva kätt, relvi ja võimsaid autosid; andnud vene väljapressijatele kiireid ja teravaid vastulööke Tallinnas, Tartus, ja Rakveres. Üllatanud oma informatsiooniga „katusepakkumiste" kohta ja tühistanud vene maffiaisade nn turvafirmade poolt pealesurutud „kaitselepinguid"

Sünnipäevapeol Talveaias olevat mänginud tuntud muusika Francis Ford Coppola filmist „Ristiisa". Mihhail Gorbatšov oli kohal kõigi klotsersõrmuste läikides.

Kohal oli ka eraturvafirma SIA üks omanik Veiko Kulla.

Mitte kõigile ei meeldinud „uus kord" Näiteks Kemerovo jõugu esindajad tõusid poole peo pealt püsti ja lahkusid.
Tänaseks on Meelis Lao istunud ühe laua taha ka Tallinna allmaailma Suure Kohtumõistja - Nikolai Tarankoviga.
Tarankovile on allmaailm kriminaalpolitsei andmetel usaldanud kriminaalide grupeeringute ühiskassa hoidmise.

1995. aasta oktoobrikuu Eesti Ekspress kirjeldab pikalt ja põhjalikult, mis mees on Lao, kes muuhulgas ütleb: „Miks peaksid neli aastat pärast Eesti korra taaskehtestamist meie suurte ja väikeste sulide maailma valitsema Venemaalt sissesõitnud tüübid?" pärib Lao retooriliselt.

Tulevikus jõuab Lao, kel on teadupoolest head suhted Hansapanga kunagiste omanikega, uudistesse tema vastu korraldatud atentaatide tõttu. Imekombel on mees neist alati eluga pääsenud. Ta nime võib lugeda seoses naftapuurimisega ja selle veoga seotud äriga seoses. Ent liigub Lao tänini(või vähemasti üsna hiljuti oli see nii) turvameeste saatel.