Tallinna haridusamet survestab lasteaedu, et need loobuksid linna raha kokkuhoiu eesmärgil oma köökidest ja kokkadest ning ostaksid teenust sisse toitlustusfirmadelt. Lastevanematele tähendab see märgatavat toiduhinna tõusu.

9.–10. juunil Põltsamaa ametikoolis peetud naismehhanisaatorite kokkutuleku avamine lükkus tunnikese võrra edasi, sest Saaremaalt hommikul välja sõitnud seltskond võttis Põltsamaa asemel eksikombel kursi Põlva peale. Küllap mängis moodne elektrooniline tehnika mehhanisaatoriprouadele vingerpussi – GPSi peal valiti Põltsamaa asemel kogemata järgmisena pakutud Põlva.

Viimase saja aasta jooksul on maailma aktsiaturg kasvanud 175 korda ja sellega koos on kosunud pensionifondid. Valitsused usuvad aga, et aktsiaturud kasvavad järgmise saja aasta jooksul 1750 korda ja on sellele üles ehitanud ka oma pensionisüsteemid, kirjutab ajakiri Time.
Riigikogus moodustati 25-liikmeline Volvo toetusrühm.

Haridusministeeriumil olevat plaan koondada Tallinna gümnaasiumid kesklinna nii, et suurematesse gümnaasiumidesse tuleks 5–6 paralleelklassi. Põhja-Tallinnast kaovad ära kõik gümnaasiumid. Suletakse nii Pelgulinna kui ka Tallinna Kunstigümnaasiumi gümnaasiumiosa ja Lasnamäele jääb alles vaid üks gümnaasium.

Täna selgub, kas Alimentation Couche-Tard Inc saab kokku Statoil Fuel & Retaili omandamiseks vajalikud aktsiad. Viimati nimetatule kuuluvad ka Statoili tanklad Eestis. Couche-Tard on Põhja-Ameerika suurim iseseisev börsil noteeritud jaemüügiettevõte, mis soovib laieneda Euroopasse. Eesti turul esialgu olulisi muudatusi ei plaanita, aga töötajad on ärevil.